1.

ارزیابی ارزش تغذیه‌ای ترکیبات قابل رسوب خیساب ذرت توسط تانن‌های استخراج شده از ضایعات ‏کشمش به‌عنوان یک منبع پروتئینی در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 255-271
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی

2.

استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیۀ مرطوب جوجه های گوشتی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 351-359
منصور یزدانیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

3.

بررسی ترکیبات شیمیایی خیساب ذرت رسوب داده شده با تانن و اثر آن بر صفات عملکردی، وضعیت سلامت و ارزش اقتصادی آن در گوساله‌های شیری هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 تیر 1402
مظاهر هاشمی؛ آرش آذرفر؛ امیر فدائی فر؛ ایوب عزیزی

4.

مقایسه‌ی ارزش تغذیه‌ای منابع مختلف پروتئینی حاصل از واکنش تانن‌های استخراج شده از ضایعات کشمش با خیساب ذرت در تغذیه‌ی نشخوارکنندگان

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 267-287
ابوالفضل کولیوند؛ آرش آذرفر؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب