1.

Investigation of the Relationship between Ultrasonographic Findings and Analyses of Bladder Contents in Cats

دوره 12، شماره 4، دی 2018، صفحه 293-303
Somayeh Davudypoor؛ Alireza Vajhi؛ Mohammad Molazem؛ Sarang Soroori؛ Majid Masoudifard؛ Omid Zehtabvar

2.

اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 705-715
علی سمیع؛ شعبان قوامی جولندان؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد حجتی

3.

بررسی اثر امواج فراصوت بر سینتیک خشک کردن دانه شلتوک در زمان استراحت‌دهی در یک خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 977-989
فرامرز نوعی خدابادی؛ علی رجبی‌پور؛ محمود امید؛ داریوش زارع

4.

بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 499-512
احسان محمودی؛ حسین کیانی؛ محسن اسمعیلی

5.

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 91-100
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد

6.

تأثیر فرکانس های تلفیقی و زمان اعمال پیش تیمار امواج فراصوت روی جذب روغن طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی

دوره 49، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-47
سمیرا محمدعلی نژاد؛ جلال دهقان نیا؛ سیدحسین جلالی

7.

فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشین‌ها و تجهیزات صنایع غذایی

دوره 6، شماره 3، خرداد 1401، صفحه 8-19
محمود سلطانی فیروز

8.

مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 219-227
وحید محمدی؛ رحیم ابراهیمی؛ مهدی قاسمی‌ورنامخواستی؛ مریم عباس‌والی

9.

مدل‌سازی فرایند خشک‌شدن برگ چای به‏ کمک فراصوت قدرت

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 363-369
رضا یگانه؛ راضیه باباگل تبار؛ عادل حسین پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب