1.

اثر فرآوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های پروتئینی و گوارش‌پذیری بستر جوجه‌های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 9-21
مهدی بدیعی باغسیاه؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی؛ جواد رضائی

2.

اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع‌الساداتی

3.

ارزیابی استفاده از آنالیز میکروپروب اشعه ایکس (XPMA) به‌عنوان روش غیرتخریبی در شناسایی ترکیب شیمیایی لعاب‌های تاریخی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 193-210
سمیه نوغانی؛ فهیمه شیرانی؛ محمد مهدی کریم‌نژاد

4.

بررسی تأثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-384
فاطمه اصغرزاده؛ محمد حسن فتحی؛ محمد علی بهدانی

5.

بررسی ترکیب شیمیای و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل آور عمل آوری شده با اوره

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 191-200
منصور دهقانی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

6.

بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 39-49
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

7.

تاثیرسطوح مختلف بور و روی و دو منبع روی بر رشد و ترکیب شیمیایی برنج

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
سید ماشاءاله حسینی؛ منوچهر مفتون؛ نجفعلی کریمیان؛ عبدالمجید رونقی؛ یحیی امام

8.

ترکیبات شیمایی-معدنی، قابلیت هضم و ظرفیت بافری گونه‌های مرتعی Carthamus oxyacantha، Echinops ilicifolius، Silybum marianum و Eremurus luteus

دوره 73، شماره 3، آذر 1399، صفحه 555-570
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی

9.

تعیین ارزش غذایی دانه لوبیا چشم بلبلی استان همدان به روش in vivo و ترکیب شیمیایی بوته آن

دوره 31، شماره 3، خرداد 1379
محمدمهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ علی نیکخواه؛ سیدرضا میرایی آشتیانی

10.

تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 209-221
حسین بیاتانی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

11.

روش‌های باستان‌سنجی به منظور ساختارشناسی آجرهای کشف شده از تل‌آجری تخت‌جمشید

دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 1-19
سید محمدامین امامی؛ سیمین آریا نسب؛ حسین احمدی؛ علیرضا عسگری چاوردی؛ پیر فرانجسکو کالیری

12.

مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 201-216
بهاره شعبانپور

13.

مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 393-403
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی

14.

ویژگی‌های فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخش‌های پروتئینی تفاله‌های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول‌های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 473-480
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.