1.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

2.

اثر تابش اشعه فرابنفش C بر برخی ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسایشی در پوست حبه انگور رقم بیدانه سفید

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 457-472
احسان رنجبران؛ منصور غلامی

3.

اثر تنش خشکی در مراحل مختلف نموی روی برخی پارامترهای رشدی و فیتوشیمیایی گیاه مفراح (Nepeta crispa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مرداد 1400
محمد سیاری؛ منیره مرادی فرسا؛ علی عزیزی

4.

اثر تنش شوری برمحتوای پروتئین، رنگیزه ها، قندها و ترکیبات فنلی در کشت بافت چند گونه از شنبلیله های ایران

دوره 36، شماره 2، زمستان 1389
منا صراحی نوبر؛ وحید نیکنام؛ بابک مرادی

5.

اثر سدیم نیترو پروساید بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی و پاداکسندگی میوه ازگیل ‏‏(‏Mespilus germanica L.‎‏) طی انبارمانی

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 257-268
بشیر ایوب نژادگان؛ حمید حسن پور

6.

ارزیابی تأثیر پایه، پیوندک و روش پیوند بر افزایش رویشی انار

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 337-350
مهرداد نوروزی؛ حمید رضا کریمی؛ سید حسین میردهقان

7.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

8.

بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica

دوره 36، شماره 4، تابستان 1384
ابراهیم شکوهی؛ حسن رضا اعتباریان؛ احمد خیری؛ علی روستایی

9.

تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن

دوره 14، شماره 2، زمستان 1391، صفحه 51-61
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری

10.

تأثیر محلول‌پاشی کیتوزان بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک گیاه نعناع (‏Mentha spicata L.‎‏) تحت ‏تنش کم آبیاری

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 479-492
مهنوش رحمانی؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ نجم الدین مرتضوی؛ نرجس فرزین

11.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

12.

خواص آنتی‏‌‏اکسیدانی برخی از ژنوتیپ‏‌های زرشک بومی ایران

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 91-107
سمیه طالبی؛ مهدی علیزاده؛ سیده ساناز رمضانپور؛ عظیم قاسم نژاد

13.

رشد، رنگیزه های برگ و فتوسنتز گیاه شلغم (.Brassica rapa L) تحت کمبود بور و شدت های مختلف نور

دوره 36، شماره 2، زمستان 1389
رقیه حاجی بلند؛ فرشته فرهنگی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.