تعداد نشریات | 181 |
تعداد شمارهها | 4,812 |
تعداد مقالات | 52,808 |
تعداد مشاهده مقاله | 88,764,452 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 71,865,688 |
1. | اثر پیشتیمار بذر گاوزبان بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی نشا در شرایط تنش شوری | |||
دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 839-843 | ||||
عبدالکریم سرشتی؛ پژمان مرادی؛ ابراهیم هادوی | ||||
2. | اثر تاریخ کاشت بر عملکرد، اجزای عملکرد، میزان مواد مؤثره و کنترل علفهای هرز در کشت مخلوط زنیان و اسفرزه | |||
دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 835-850 | ||||
حسن موسی پور؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور | ||||
3. | اثر تاریخ کاشت و تراکم گیاهی بر خصوصیات مورفولوژیک و درصد اسانس گیاه داروئی زنیان (Trachyspermum ammi (Linn). Sprague) | |||
دوره 40، شماره 4، زمستان 1388 | ||||
زینت برومند رضازاده؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد حسن راشد محصل | ||||
4. | اثر تنش خشکی و محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر عملکرد کمی و کیفی سیاهدانه در شرایط آبوهوایی کرمان | |||
دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 827-840 | ||||
نجمه جامی؛ سید محسن موسوی نیک؛ مهدی نقی زاده | ||||
5. | اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه داروئی کدوی تخم کاغذی | |||
دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 291-299 | ||||
امیرحسین آقایی؛ پرویز احسانزاده | ||||
6. | اثر کودهای شیمیایی و زیستی بر عملکرد دانه و ویژگیهای بیوشیمیایی سیاهدانه در شرایط قطع آبیاری | |||
دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 655-666 | ||||
رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور | ||||
7. | اثر نظامهای مختلف تغذیهای بر ویژگیهای رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره | |||
دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 869-888 | ||||
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده | ||||
8. | ارزیابی ترانسکریپتوم گیاه باریجه (Ferula gummosa) با استفاده از روش RNA-seq | |||
دوره 51، شماره 2، تابستان 1399 | ||||
احمد سبحانی نجف آبادی؛ محمدرضا نقوی؛ حمید فرحمند؛ علیرضا عباسی | ||||
9. | ارزیابی جریان انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید گلخانهای گیاهان دارویی با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی مطالعه موردی گیاه آلوئهورا | |||
دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 361-377 | ||||
مجید خانعلی؛ هما حسین زاده بندبافها | ||||
10. | ارزیابی غلظت عناصر، عملکرد دانه و اسانس تاتوره (Datura stramonium L.) تحت اثرات مستقیم، تجمعی و باقیمانده سیستمهای کشاورزی ارگانیک و متداول | |||
دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 159-180 | ||||
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمدا قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده | ||||
11. | برآورد میزان تبخیر- تعرق و ضریب گیاهی دو گونه بابونه و زیره سبزدر منطقه خرمآباد | |||
دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 165-175 | ||||
مهری سعیدی نیا؛ فرج الله ترنیان؛ سید حمزه حسینیان؛ علی حیدر نصراللهی | ||||
12. | بررسی اثرات حفاظتی گیاه رزماری و آویشن در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 جیره غذایی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |||
دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 82-92 | ||||
حسن تاسا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو | ||||
13. | بررسی اثر استفاده از زئولیت و پلیمر بر کارایی مصرف آب و عملکرد اسفرزه (plantago ovate forsk.) | |||
دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 143-154 | ||||
حامد خاکباز؛ عباس خاشعی سیوکی؛ علی شهیدی؛ محمدحسین نجفی مود | ||||
14. | بررسی تأثیرنانو اکسید سیلیسیوم پوششداده شده با اسیدهیومیک برعملکرد، ترکیب یونی و تحمل به شوری سیاهدانه(Nigella sativa L.) | |||
دوره 51، شماره 10، دی 1399، صفحه 2711-2723 | ||||
حمید ملاحسینی؛ محمد فیضیان؛ ابراهیم مهدی پور؛ سعید دوازدهامامی | ||||
15. | بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره اتانولی نه گونه گیاه دارویی بومی رشته کوه زاگرس علیه سالمونلا تیفیموریوم | |||
دوره 75، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 380-389 | ||||
علی مقصودی؛ سعیده سعیدی | ||||
16. | تاثیر اسانس و عصاره برخی گیاهان دارویی خانواده چتریان درتخریب زیرالنون شیرابه شکمبه گاو | |||
دوره 74، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 360-368 | ||||
محبوبه شاه وردی؛ محسن فرزانه؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ ابوالفضل سلطانی اُشیانی | ||||
17. | تأثیر پودر دارچین، زردچوبه و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریختشناسی روده و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجههای گوشتی | |||
دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 141-150 | ||||
علی محمد سلیمیان؛ سیدعلی تبعیدیان؛ حسین ایراندوست | ||||
18. | تأثیر ترکیب تغذیة تلفیقی بر غلظت عناصر N، P و K، ویژگی های بیوشیمیایی و عملکرد کاسه های گل چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) | |||
دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 497-517 | ||||
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری | ||||
19. | تأثیر سیستمهای مختلف خاکورزی و انواع کود بر ویژگیهای کمی و کیفی زیره سبز | |||
دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 415-426 | ||||
قاسم حسین طلایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور؛ حسن حبیبی؛ سید محسن موسوی نیک | ||||
20. | تاثیر کود شیمیایی و غیر شیمیایی بر میزان مادهخشک رزماری در رقابت با علفهای هرز | |||
دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 135-148 | ||||
مریم صادق؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مصطفی عمادی | ||||
21. | تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگیهای کیفی گیاه دارویی سیر | |||
دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 429-442 | ||||
علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی | ||||
22. | تأثیر میزان حفاظت و نوع بهرهبرداری بر تنوع گونهای وترکیب فلورستیک گیاهان دارویی در مناطق حفاظت شده حاشیه پارک ملی گلستان | |||
دوره 72، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 311-323 | ||||
زهرا جعفری؛ محمد فرزام؛ منصور مصداقی؛ فرشید معماریانی | ||||
23. | تأثیر نانوکود فسفر و ورمیکمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی | |||
دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 177-187 | ||||
محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی | ||||
24. | تعیین بازارهای هدف صادراتی گیاهان دارویی ایران | |||
دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 729-737 | ||||
سید مجتبی مجاوریان؛ سینا احمدی کلیجی؛ مرضیه امین روان | ||||
25. | شناسایی موانع توسعه کشت گیاهان دارویی در نواحی روستایی شهرستان نهاوند با رویکرد تحلیل مضمون | |||
دوره 11، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 592-603 | ||||
حمید بلالی؛ فاطمه سپهوند؛ کریم نادری مهدیی | ||||
|