1.

The effect of meat marinating with lactic and citric acid on some physicochemical and electrophoretic pattern of beef burger

دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 103-108
Seyed Ebrahim Hosseini؛ Atefeh Esfahani mehr

2.

اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 369-377
حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد

3.

ارزیابی ﻓﺮاوانی ژنهای انتروتوکسین زای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای گوشت چرخ شده اغذیه فروشیهای استان مازندران

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 66-72
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

4.

ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 415-423
حمیده فریدی؛ ابراهیم احمدی

5.

بررسی علت شیوع بیماری های ناشی از گوشت گوساله

دوره 18، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 38-38
آوا ایران پرور

6.

مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 283-290
علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد

7.

مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت‌شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 366-370
بهادر حاجی محمدی؛ کمند فتاحی؛ زهره کاویانی یکتا؛ جواد صادقی نژاد؛ حسن مروتی؛ افشین آخوندزاده بستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب