1.

اثرتنش خشکی و زمان‌بندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئین‌های ذخیره‌ای دانه گندم

دوره 36، شماره 6، تابستان 1384
حمیدرضا عیسوند؛ علی احمدی؛ علی اکبر شاه‌نجات بوشهری؛ کاظم پوستینی؛ محمدرضا جهانسوز

2.

بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران

دوره 31، شماره 4، تابستان 1379
حمیدرضابابایی؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبد میشانی

3.

بررسی کیفیت نانوایی لاینهای دابلدها پلویید گندم با استفاده از روش الکتروفوز پروتئین های ذخیره ای بذر

دوره 31، شماره 4، تابستان 1379
فرشاد بختیار؛ رضابزرگی پور

4.

به‌گزینی ژنوتیپ‏های گندم نان برای ارزش نانوایی با استفاده از نشانگرهای STS-PCR

دوره 1، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 101-110
الهام مهرآذر؛ علی ایزدی دربندی؛ محسن محمدی؛ گودرز نجفیان

5.

تأثیر تنوع آللی زیرواحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوائی لاینهای بهنژادی گندم نان

دوره 1، شماره 0، بهار 1376
گودرز نجفیان؛ دکتر سیروس عبد میشانی؛ دکتر بهمن یزدی صمدی

6.

تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان

دوره 39، شماره 1، پاییز 1387
فواد فاتحی؛ محمود ملکی؛ افشین صلواتی؛ محمد رضا بی همتا؛ عباسعلی زالی؛ عبدالهادی حسین زاده

7.

تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی زیاد با کیفیت نانوایی از طریق الکتروفورز

دوره 33، شماره 3، بهار 1381
محمدرضا قنادها؛ پریچهره احمد یان تهرانی؛ سیروس عبد میشانی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.