
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,644 |
تعداد مقالات | 71,663 |
تعداد مشاهده مقاله | 127,432,794 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 100,346,059 |
1. | اثرتنش خشکی و زمانبندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئینهای ذخیرهای دانه گندم | |
دوره 36، شماره 6، شهریور 1384 | ||
حمیدرضا عیسوند؛ علی احمدی؛ علی اکبر شاهنجات بوشهری؛ کاظم پوستینی؛ محمدرضا جهانسوز | ||
2. | بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران | |
دوره 31، شماره 4، تیر 1379 | ||
حمیدرضابابایی؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبد میشانی | ||
3. | بررسی کیفیت نانوایی لاینهای دابلدها پلویید گندم با استفاده از روش الکتروفوز پروتئین های ذخیره ای بذر | |
دوره 31، شماره 4، تیر 1379 | ||
فرشاد بختیار؛ رضابزرگی پور | ||
4. | بهگزینی ژنوتیپهای گندم نان برای ارزش نانوایی با استفاده از نشانگرهای STS-PCR | |
دوره 1، شماره 2، مهر 1392، صفحه 101-110 | ||
الهام مهرآذر؛ علی ایزدی دربندی؛ محسن محمدی؛ گودرز نجفیان | ||
5. | تأثیر تنوع آللی زیرواحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوائی لاینهای بهنژادی گندم نان | |
دوره 1، شماره 0، خرداد 1376 | ||
گودرز نجفیان؛ دکتر سیروس عبد میشانی؛ دکتر بهمن یزدی صمدی | ||
6. | تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان | |
دوره 39، شماره 1، آبان 1387 | ||
فواد فاتحی؛ محمود ملکی؛ افشین صلواتی؛ محمد رضا بی همتا؛ عباسعلی زالی؛ عبدالهادی حسین زاده | ||
7. | تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی زیاد با کیفیت نانوایی از طریق الکتروفورز | |
دوره 33، شماره 3، خرداد 1381 | ||
محمدرضا قنادها؛ پریچهره احمد یان تهرانی؛ سیروس عبد میشانی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی | ||