1.

Association Analysis and Estimation of Breeding Values of Table Grapevine Germplasm by Integrating Pomological and Molecular Data

دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 491-512
Mitra Razi؛ Reza Darvishzadeh؛ Hadi Alipour؛ Hamed Doulati Baneh

2.

Effect of Humic Acid and Amino Acid Foliar Applications on the Growth Characteristics, Yield, and Fruit Quality of Tomato (Solanum lycopersicom L.)

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 309-318
Asghar Sadeghi Chah-Nasir؛ Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Behnam Behrooznam؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani؛ Abdolkarim Ejraei

3.

Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 265-275
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi

4.

Effect of Sulfur Pesticide on the Quality of Fresh Pistachios in Cold Storage

دوره 9، شماره 4، دی 2022، صفحه 453-462
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan

5.

Evaluation the Preharvest Application of Iron and Nitrogen on some Qualitative Characteristics of Two Apple Cultivars During Cold Storage

دوره 5، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 31-42
Safoora Dehghanipoodeh؛ Mohammad Ali Askari؛ Ali Reza Talaei؛ Mesbah Babalar

6.

Improving Yield and Fruit Quality of ‘Siyahoo’ Mandarin (Citrus reticulata) by Foliar Application of Nitrogen and Harvest Time

دوره 8، شماره 3، آذر 2021، صفحه 247-258
Yaaghoob Hosseini؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani؛ Ramezan Rezazadeh

7.

Influence of Improved Seedling Rootstocks on Pomological and Organoleptic Traits of Four Apple Cultivars

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 339-354
Ali Saghafian Larijani؛ Hassan Hajnajari؛ Mahmood Khosrowshahli؛ Amir Mousavi

8.

Orchard Management for Decreasing Date Palm Bunch Fading Disorder

دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 27-32
Mahmood Izadi؛ Elham Aslmoshtaghi

9.

Preharvest Application of Sulfur as Pesticide on Fresh Hull and Kernel of Pistachio (Pistacia vera L.)

دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 117-129
Fatemeh Nazoori؛ Elaheh ZamaniBahramabadi؛ Seyed Hossein Mirdehghan؛ Mozhdeh Yousefi

10.

اثرات محلول‌پاشی برگی با نیترات‌پتاسیم، نیترات‌کلسیم و بوریک‌اسید بر کاهش ترکیدگی قبل از برداشت نارنگیʼپیجʻ

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1435-1450
بابک عدولی؛ بیژن مرادی؛ محمد علی شیری؛ معصومه کیااشکوریان

11.

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

12.

اثر تراکم کاشت بر کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ سیب رقم ‘گرانی‌اسمیت’ روی پایه 26M

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 345-358
نبی هداوند؛ احمد ارشادی؛ روح الله کریمی؛ علیرضا طلایی؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

13.

اثر تیمار مه پاشی اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و صفات کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 349-357
سارا صالحی؛ مصباح بابالار؛ تکتم سادات تقوی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

14.

اثر تیمارهای مختلف آب آبیاری بر میزان پرولین، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ و خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 خرداد 1403
علیرضا بنیان پور؛ محمد علی شاهرخ نیا

15.

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

16.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

17.

اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت، آفتاب‌سوختگی سطحی و خواص کمّی و کیفی ‌میوۀ دو رقم تجاری سیب

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 475-486
علی قرقانی؛ سعید عشقی؛ یاسمین خواجه نوری؛ مجید راحمی

18.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

19.

اثر مرحله برداشت و مدت زمان انبارمانی بر کیفیت میوه عروسک‌ پشت‌پرده

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 383-395
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

20.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

21.

اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 309-318
موسی رسولی؛ کاظم ارزانی

22.

ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی سیب میانرس DAT1 در مقایسه با تعدادی از ارقام تابستانه بر پایه‌های رویشی مختلف

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 199-210
داریوش آتشکار؛ عادل پیرایش؛ مریم دودانگه بالاخانی؛ امیر عباس تقی زاده

23.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه طالبی کشت شده تحت شرایط خاکپوش‌های پلی‌اتیلن رنگی

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
علی فرهادی؛ صادق جلالی؛ محمدرضا نعمت اللهی

24.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

25.

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب