1.

اثر آرد ماهی کیلکا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین

دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383
حمید امانلو؛ خدیجه دادخواه؛ علی نیکخواه

2.

اثر دیواره سلولی علوفه فرآیند شده بر روی ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین

دوره 33، شماره 2، اردیبهشت 1381
حمید امانلو؛ محمدرضا بهشتی؛ علی نیکخواه

3.

تأثیر افزایش غلظت الیاف در جیره های مکمل شده با روغن گیاهی روی غلظت چربی شیر، فراسنجه‌های شکمبه و رفتار تغذیه ای گاوها در اواسط شیردهی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 11-21
حمید رضا میرزایی الموتی؛ اصغر آقایی؛ کامران اکبری پابندی؛ مینا وزیری گهر

4.

تأثیر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن گیاهی به جیره ‌بر عملکرد و رفتارهای تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 119-129
کامران اکبری پابندی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی

5.

مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه‌های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
عطا مهدوی؛ کامران رضایزدی؛ احمد زارع شحنه؛ مهدی دهقان بنادکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب