1.

تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا)

صفحه 1-8
سعید علی عسگریان نجف آبادی؛ حمیدرضا قاسم زاده؛ جعفر حاجی لو

2.

طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیر‎تماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر

صفحه 9-16
علی فرمنش؛ محسن شمسی؛ سیدمحمدعلی محمدی

3.

طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازه‏گیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه

صفحه 17-25
فاطمه حاج حیدری؛ جعفر مساح؛ محمدعلی حداد درفشی

4.

اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ

صفحه 27-34
فیض اله شهبازی؛ سعید محمدزاده

5.

شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis)

صفحه 35-43
امین نصیری؛ حسین مبلی؛ شاهین رفیعی؛ کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

6.

بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ

صفحه 45-56
عابدین ظفری؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب محمد حسینی

7.

ارزیابی شاخص‏های انرژی و زیست‏محیطی کشت سیب‏زمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدون‏شهر در استان اصفهان

صفحه 57-66
بنیامین حوشنویسان؛ شاهین رفیعی؛ محمود امید؛ علیرضا کیهانی؛ مهران موحدی

8.

بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز

صفحه 67-75
سودابه سعیدی؛ سید جعفر هاشمی؛ سیدیحیی کاظمی

9.

کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات

صفحه 77-85
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای

10.

مقایسۀ ریز‌ساختار، توپوگرافی و آب‌دوستی سطحی فیلم‌های آلیاژی نشاسته‌ـ‌پلی‌وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس

صفحه 78-100
بابک قنبرزاده؛ نوشین نوشیروانی

11.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-10


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب