1.

بررسی ارتباط چند‌‌شکلی تک نوکلئوتیدی ژن STAT1 با صفات تولید شیر در گاوهای براون سوئیس

صفحه 377-386
هنگامه وفایی؛ مجتبی حسین پور مشهدی

2.

رتبه‌بندی واحدهای مرغداری گوشتی بر اساس ساختمان، تأسیسات و تجهیزات با استفاده از مدل تصمیم‌گیری چند شاخصه در استان زنجان

صفحه 387-397
محمد حسین نعمتی؛ سید عبداله حسینی؛ علی منصوری؛ سید سعید موسوی

3.

بررسی ساخت و اثرات کاربرد یک ترکیب نیتروژنه آهسته رهش غیرپروتئینی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

صفحه 399-411
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری؛ هرمز منصوری؛ معصومه عبدلی

4.

اثر پروتئین قابل متابولیسم در جیره پیرامون زایش بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی میش‌های افشاری

صفحه 413-430
سید سعید موسوی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ علی مصطفی تهرانی

5.

بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیه‌ای برگ خرما با روش‌های تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی

صفحه 431-445
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری

6.

اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده

صفحه 447-459
بهروز یاراحمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی

7.

تأثیر روش‌های مختلف از شیرگیری بر عملکرد رشد، سلامتی‌، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه‌، خون و بازده اقتصادی گوساله‌های هلشتاین

صفحه 461-475
محمد حیدریان؛ جواد بیات کوهسار؛ یوسف مصطفی لو؛ بلال صادقی؛ فرید مسلمی پور

8.

تأثیر گیاه و اسانس پونه بر فراسنجه‌های تخمیر، تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه بز به روش آزمایشگاهی

صفحه 477-490
علی خضریان؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

9.

تأثیر استفاده از روغن هسته انار در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و عملکرد بره‌های پرواری

صفحه 491-500
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیل زاده

10.

تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی

صفحه 501-512
میثم تمیزی جونقانی؛ شکوفه غضنفری؛ علیرضا آقاشاهی؛ سید داوود شریفی؛ سید عبدالله حسینی

11.

تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی و ارزش غذایی پوسته و تفاله دانه انار با استفاده از خروس‌های بالغ

صفحه 513-534
سیدجواد حسینی واشان؛ طاهره غزنوی

12.

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 525-538
حسین ایراندوست؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ حمیدرضا مصلحی

13.

اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم‌مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار

صفحه 539-552
داریان شفیعی پور؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهدی زارعی

14.

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تغذیه پروتئین بر عملکرد رشد و اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی سویه تجاری کاب

صفحه 553-562
بهروز دستار؛ محسن رجب زاده نسوان؛ محمود شمس شرق؛ مختار مهاجر

15.

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی

صفحه 563-573
مهدى افرا؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق

16.

مقایسه کارآیی پنج روش همزمان کردن فحلی در گاوهای هلشتاین در شرایط تنش گرمایی

صفحه 575-582
عیسی دیرنده

17.

اثر سطح باروری و رقیق‌کننده اسپرم بر خصوصیات تولید مثلی خروس‎های بومی و آرین ایران

صفحه 583-591
افروز کمالی سنگانی؛ علی اکبر مسعودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ مرتضی شریفی نیا؛ علیرضا عیوضی؛ مجید فرهی؛ بهزاد رجبی مرند

18.

اثر سطوح مختلف فشار اسمزی و گلیسرول در رقیق‌کننده بر پایه لسیتین سویا بر کیفیت اسپرم گاو پس از انجماد

صفحه 593-601
مجتبی موسوی؛ ارمین توحیدی؛ مهدی ژندی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ قاسم عموعابدینی

19.

تأثیر اسید ‌های چرب ژله رویال بر بیان ژن های درگیر در بتا اکسیداسیون در بلوغ برون تنی تخمک بز

صفحه 603-613
مرجان اسماعیلی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری؛ عیسی دیرنده

20.

بهبود ذخیره سازی اسپرم خروس با استفاده از اسانس الکلی رزماری

صفحه 615-624
هانیه شفیق؛ ملک شاکری؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام؛ مهدی ژندی؛ مرتضی مقبلی

21.

اثر سن و قسمت های مختلف بدن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی چرم شترمرغ

صفحه 625-633
مهناز صالحی؛ علی مقصودی

22.

مطالعه خصوصیات الیاف در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی جنوب خراسان

صفحه 635-646
سیما ساور سفلی؛ مهناز صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب