1.

ارزیابی رقیق کننده های مختلف دست ساز منی برای بهبود کیفیت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد

صفحه 329-335
فاطمه دادخواه؛ غلامعلی نهضتی؛ مهدی ژندی؛ مجتبی اماموردی

2.

تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی

صفحه 337-347
محمد باقر افشون؛ علی نقی کشتکاران؛ مهرداد معمار؛ فرهاد صمدیان

3.

بهبود سامانة ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های 25(OH) D3 و K3

صفحه 349-356
طاهره عباسی؛ ملک شاکری؛ مجتبی زاغری؛ حمید کهرام

4.

مقایسة رهیافت بیزی مرسوم و رهیافت بیزی تقریبی در برآورد مؤلفه‌های واریانس مدل‌های حیوانی

صفحه 357-368
فاطمه حسینی؛ امید کریمی؛ نیلوفر جواهری

5.

همراهی همردیف‌های ژن BoLA-DRB3 با افزایش یاخته‌های تک‌هسته‌ای خون محیطی در پاسخ به استافیلوکوکوس آرئوس

صفحه 369-378
هادی آتشی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسن مهربانی یگانه؛ سید رضا میرایی آشتیانی؛ قدرت الله رحیمی میانجی

6.

برآورد فراسنجه‌‌ها و روند ژنتیکی صفت امتیاز یاخته‌های بدنی با استفاده از رکورد‌های روز ‌آزمون گاو‌های هلشتاین ایران

صفحه 379-388
سمیه پنجه شیری؛ مرادپاشا اسکندری نسب؛ محمدباقر زندی باغچه مریم؛ محمدحسین مرادی

7.

تعیین جایگاه‌های تحت انتخاب مثبت در نژادهای گوسفند ایرانی بلوچی و زل

صفحه 389-398
زینب منظری؛ حسن مهربانی یگانه؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ محمد حسین مرادی؛ محسن قلی زاده

8.

ارزیابی متیونین گیاهی به‌عنوان جایگزین DL- متیونین و تأثیر آن بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 399-407
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ زهرا زنگنه

9.

تحلیل فنوتیپی رخداد سقط در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 409-419
حمیده کشاورزی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ غلامرضا قربانی؛ رسول کوثر

10.

تأثیر متافیکس با و بدون موننسین بر عملکرد و غلظت متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری فراهانی

صفحه 421-428
علی اسدی؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ احسان ولی پور

11.

اثر کربوهیدرات غیر نشاسته‌ای جیره‌های مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژن‌های انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

صفحه 429-440
اکبر یعقوبفر؛ مجید کلانتر؛ فریبرز خواجعلی

12.

تأثیر مکمل‌ بستر بنتونیت سدیم و تراکم گله بر عملکرد جوجه‌های گوشتی و کیفیت بستر در تابستان

صفحه 441-451
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی؛ میثم توکلی الموتی

13.

ارزیابی ژنتیکی صفت بقاء در گوسفند بلوچی با روش نمونه‌برداری گیبس

صفحه 453-461
علی وجدان حسن کیاده؛ محمد رکوعی؛ غلام رضا داشاب؛ احمدرضا سیدعلیان

14.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 463-471
فاطمه عزیز علی آبادی؛ حسن درمانی کوهی؛ مهرداد محمدی

15.

ویژگی‌های فیزیکی، ترکیب شیمیایی و زیربخش‌های پروتئینی تفاله‌های چغندرقند ایران در مقایسه با مقادیر جدول‌های سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

صفحه 473-480
نیما نادری؛ غلامرضا قربانی؛ علی صادقی سفید مزگی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب