1.

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ‌های تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 789-799
راضیه بدیعی فر؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

2.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 113-122
حمید رضا خواجوی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی

3.

تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 69-82
صیفعلی ورمقانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ هوشنگ جعفری؛ محمد حسین نعمتی

4.

تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 311-320
سکینه بابایی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ غلام حسین طهماسبی؛ سید ناصر خالقی میران

5.

تأثیر عصاره اتانولی بره موم، پودر رزماری و کرم خاکی بر عملکرد بلدرچین در حال رشد

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 235-245
سید ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی

6.

تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 211-221
داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف اللهیان

7.

تاثیر گاواژ مری باکتریوفاژ پاد-انتروکوکوس بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی ایلئوم و قابلیت هضم ‏مواد مغذی در مرغ‌های تخمگذار

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 201-213
سمیه زینلی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

8.

عملکرد، حساسیت به آسیت و بازده اقتصادی در جوجه‏های گوشتی تحت ‌تأثیر برنامه خوراک‏دهی متناوب آردی ‌-‌ حبه

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 85-94
علیرضا عموئیان خاوه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

9.

مطالعه کارایی‌ باکتریوفاژ در مهار زیستی کلونیزاسیون انتروکوکوس در بلدرچین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 199-209
جلیل نوری رایگانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ امید مددگار

10.

مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 685-696
عباس عاشوری؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود طاهر؛ علیرضا بهنامی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب