1.

اثرات عمل‌آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجه‌های تولید گاز و گوارش پذیری کاه سویا

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 235-248
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی

2.

اثرات مکمل سازی جیره با منابع مختلف اوره بر نرخ آزاد سازی نیتروژن، کینتیک تخمیر، فراسنجه های تولید گاز و ناپدید شدن مادۀ مغذی در شرایط برونتنی

دوره 56، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 175-191
کیان صادقی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مصطفی صادقی؛ ابوالفضل زالی؛ اکبر تقی زاده

3.

اثر افزودن گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی شاخصه‌های کیفی گوشت بره‌های پرواری عربی-رومانف

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 31-43
پروین علی‌میرزایی؛ مرتضی چاجی

4.

ارزش غذایی پنج گونه گیاهان شورپسند در منطقه سیستان

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 1-10
زهرا حسینی نژادد؛ مصطفی یوسف الهی؛ حسن فضائلی

5.

ارزیابی انفرادی و ترکیبی قابلیت هضم و تخمیر گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان در شترهای یک کوهانه

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 11-25
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت‌الله روشنفکر

6.

ارزیابی کارایی پرتوتابی مایکروویو و افزودنی‌های جاذب سموم بر دیازینون باقی‌مانده در تفاله انگور ‏سفید و تأثیر آن بر برخی فراسنجه‏های شکمبه‏ای در شرایط برون‌تنی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-49
بهزاد پورمحمود؛ حامد خلیلوندی؛ رسول پیرمحمدی

7.

بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 123-135
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

8.

بررسی ارزش غذایی سیلاژ پسماند درخت موز با استفاده از روش in situ و in vitro

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 317-325
علیرضا شیبک؛ مصطفی یوسف الهی

9.

بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام

دوره 5، شماره 1، فروردین 1382، صفحه 21-29
حسین توفیقى؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلى

10.

بررسی برون‌تنی گوارش‌پذیری، تخمیر و فعالیت آنزیمی قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه شترهای تک کوهانه تغذیه‌شده با علوفه‌های زراعی و مرتعی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 63-87
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی

11.

بررسی تأثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 375-384
فاطمه اصغرزاده؛ محمد حسن فتحی؛ محمد علی بهدانی

12.

بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 31-41
زینب یوسفی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

13.

بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 39-49
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

14.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده

15.

تأثیر پودر میوه عناب بر فراسنجه‌های تخمیری، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-122
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

16.

تأثیر جیره های حاوی سطوح مختلف خارمریم (Silybum marianum) و دانه هایی با سرعت تجزیه متفاوت بر قارچ های شکمبه گاومیش خوزستان

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 213-225
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری

17.

تأثیر عصارۀ تفالۀ انگور بر پارامترهای تولید گاز و جمعیت تک‌یاخته‌های شکمبه با استفاده از شیرابۀ شکمبه گوسفند

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 375-384
محمد جواد ابرقوئی؛ یوسف روزبهان

18.

تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 93-101
نسرین حسین پور؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل زاده

19.

تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 25-36
آمنه ناصری مقدم؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ فردین هژبری

20.

ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 461-473
سید محسن حسینی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

21.

تعیین ارزش تغذیه‌ای برگ درخت پستة وحشی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 135-144
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

22.

تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روش‏های برون‏تنی، درون‏تنی، و کیسه‏های نایلونی در سیستان

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 143-152
تقی نجفی؛ محمد رضا دهقانی؛ مصطفی یوسف الهی

23.

تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 335-345
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی

24.

سیلوی ترکیبی از هالکنموم (Halocnemum strobilaceum)، کهور (Prosopis juliflora) و یونجه برای تأمین علوفه دام در مناطق خشک

دوره 69، شماره 2، تیر 1395، صفحه 339-352
بهرام امیری؛ ناهید تکین؛ حسین قره داغی؛ بهروز رسولی

25.

مطالعه مقایسه‌ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل‌آوری‌شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 297-308
فاطمه شاکرمی؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب