1.

Effects of a Commercial Multi-Strain Probiotic on Growth Performance, Muscle Antioxidant Parameters, and Fillet Shelf Life in Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 تیر 1402
Faramarz Amiri؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Ali Taheri Mirghaed؛ Negin Noori؛ Parastoo Pourashoori

2.

Probiotic, Paraprobiotic, and Postbiotic as an Alternative to Antibiotic Therapy for Lactococcosis in Aquaculture

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 287-300
Mehdi Soltani؛ Shafigh Shafiei؛ Seyed Saeid Mirzargar؛ Sepideh Asadi

3.

اثر پروبیوتیک‌های درون‌زاد جدا شده از ماهی بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 22-30
تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد؛ احسان بدیعی؛ حسین مؤمنی؛ محمدرضا تابنده؛ سیده پروا موسوی خراسانی

4.

اثر خوراک آلوده به سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر عملکرد رشد و آسیب شناسی بافت روده و آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 251-264
سیده ژینو حسینی؛ احمد ایمانی؛ آریا وزیرزاده؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی

5.

اثر ضد عفونی پساب مزرعه پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هیپوکلریت سدیم و تأثیر آن بر تولید ترکیبات تری‌هالومتان‌ها (THMs)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 53-64
مریم یاور؛ کامران رضایی توابع؛ رضا حاجی سید محمد شیرازی؛ سارا کبیر؛ پوریا غلام زاده

6.

ارزیابی اثر پساب آبزی‌پروری بر جوامع ماکروبنتوز و کیفیت آب رودخانه زاینده‌رود با استفاده از شاخص BMWP

دوره 37، شماره 59، آذر 1390، صفحه 43-54
رضوان حاتمی؛ نصراله محبوبی صوفیانی؛ عیسی ابراهیمی؛ محمودرضا همامی

7.

ارزیابی خدمت آبزی پروری اکوسیستم تالاب قره قشلاق

دوره 54، شماره 3، آبان 1401، صفحه 429-444
نفیسه رضاپور اندبیلی؛ میرمهرداد میرسنجری؛ اردوان زرندیان

8.

بررسی اثرات جیره‌های غذایی حاوی باکتری‌های ریزپوشانی شده Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 با آلژینات سدیم و کیتوزان بر رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 401-416
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرید فیروزبخش؛ عبدالصمد کرامت

9.

بررسی توجیه اقتصادی پرورش خیار دریایی در منطقة خلیج چابهار

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 307-315
آرش شکوری؛ فاطمه نعمت پور کوجل

10.

بررسی روند تولید و تغییرات کیفی آب در استخرهای دو منظوره کشاورزی و پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در منطقه سیستان

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 75-86
جواد میردار؛ اسحاق زکی پور؛ ابراهیم علیزاده دوغی کلاهی؛ علی ارشدی؛ پرویز زارع

11.

بررسی عملکرد رشد و شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تغذیه شده با پودر قارچ سفید دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 565-577
مریم منصف شکری؛ سهیل یوسفی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ سمیرا ناظم رعایا؛ سید حسین حسینی فر؛ میر حامد سید حسنی

12.

پرورش تیلاپیا در ایران: ناجی آبزی‌پروری یا مخرب محیط زیست

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 104-110
آریا وزیرزاده

13.

پهنه‏ بندی پارامترهای کیفی در رودخانه با استفاده از تصاویر ماهواره ‏ای به‌منظور پرورش آبزیان

دوره 6، شماره 4، دی 1398، صفحه 1085-1097
رضا ساسان آقابابا؛ بایرامعلی محمدنژاد؛ حمید کاردان مقدم

14.

تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 339-352
میثم عزیزی بصیر؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سعید مشکینی

15.

تصفیه پساب آبزی‌پروری با استفاده از سیستم ترکیبی ماهی-فیتوپلانکتن-زئوپلانکتن

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 41-52
هادی پورباقر؛ غلامرضا رفیعی؛ کامران رضایی توابع؛ فاتح معزی

16.

تغذیه آغازین تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با غذاهای زنده مختلف و تاثیر آن بر شاخص‌های رشد، بقا، ترکیب بیوشیمیایی و اسیدهای چرب لاشه در مرحله عادت‌دهی به غذای مصنوعی با استفاده از شیرونومید

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 119-137
ایرج عفت پناه؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی؛ مریم منصف شکری

17.

تغذیه با سطوح مختلف کانولای تخمیر‌شده با Bacillus sp. رسوبات دریای خزر بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و متابولیکی کبد ماهیان انگشت قد تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 611-625
امیرحسن خانی؛ احمد ایمانی؛ مجتبی محسنی؛ نیما شیخ بگلو

18.

شناسایی اولویت بندی مزیت ها و ریسک‌های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (مطالعه موردی: مزارع حاشیه دریای خزر)

دوره 71، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 401-407
ابراهیم مهر یوسفی؛ رضا اسماعیل پور؛ محمد رحیم رمضانیان

19.

شناسایی عوامل بازدارنده کسب وکار پرورش ماهیان گرم آبی در استان گلستان

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 305-313
محمد رضا محبوبی؛ نرگس حسن آبادی

20.

مروری براستفاده از پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها در آبزی پروری و تأثیرآن‌ها برعملکرد دستگاه گوارش ماهیان

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 94-101
نسیم سادات حسینی مدنی؛ حامد غفاری فارسانی

21.

مقاومت به سرما در ماهیان تیلاپیا: 1- تنوع فنوتیپی بین گونه ای و درون گونه ای

دوره 55، شماره 4، بهمن 1379
دکتر فرهاد امینی؛ پروفسور جان . ا. بردمور

22.

واکاوی نیازهای آموزشی کارشناسان شیلات در زمینه آبزی پروری پایدار

2-37، شماره 2، اردیبهشت 1385
عباس مختاری آبکناری؛ محمد چیذری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب