1.

Analysis of heavy metal concentration in some vegetables using atomic absorption spectroscopy

دوره 7، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 205-216
F. Abrham؛ A.V. Gholap

2.

An overview on the applications of nanotechnology for improving the safety of food products

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 90-93
Shahnaz Bohlooli؛ Soheyl Eskandari

3.

A Review on Global Pesticide Use and Food Contamination: African Perspective

دوره 9، شماره 4، دی 2023، صفحه 1706-1730
Fagbohun Adebisi؛ Mary Dauda؛ Toba Anjorin

4.

Empathizing Night Market Food Hawkers in Malaysia Using Design Thinking Approach to Improve Food Safety

دوره 4، شماره 2، اسفند 2023، صفحه 359-378
Muhammad Izwan Ahmad؛ Haliyana Khalid؛ Eraricar Salleh؛ Mohd Ashraff Nasser

5.

Oxytetracycline residues in eggs from commercial poultry farms in Ilorin, Nigeria

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 مهر 1403
Ibraheem Ghali-Mohammed؛ Shukrah Omotayo Ghali؛ Ismail A Odetokun؛ Ismail Adewuyi Adeyemo؛ Isaac O Olatoye

6.

تاثیر کادمیوم بر غلظت عناصر مس، آهن، منگنز و روی در اندام هوایی ارقام مختلف گندم

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 27-41
ایمان جوادزرین؛ بابک متشرع زاده

7.

تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-296
عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری

8.

شناسایی و واکاوی کنشگران شبکه نوآوری ایمنی غذایی کشاورزی ایران: کاربرد رویکرد تحلیل شبکه اجتماعی

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 647-670
حسین امیری؛ امیررضا رضایی؛ سید محمود حسینی؛ یوسف حجازی

9.

عوامل مداخله در مواد غذایی فاسد و مخاطرات ناشی از آن

دوره 2، شماره 2، تیر 1394، صفحه 171-189
محمد ابراهیم شمس ناتری؛ مریم مهذب

10.

مطالعه فراوانی تیپ های مسمومیتزای انسانی کلستریدیوم بوتولینوم (A, B, E) در بعضی از ماهیان دریای شمال( سفید و کفال) و ماهیان دریای جنوب ( شوریده و حلوا) ایران

دوره 61، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 39-42
ودود رضویلر؛ حمید رضا توکلی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب