1.

Analysis of heavy metal concentration in some vegetables using atomic absorption spectroscopy

دوره 7، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 205-216
F. Abrham؛ A.V. Gholap

2.

An overview on the applications of nanotechnology for improving the safety of food products

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 90-93
Shahnaz Bohlooli؛ Soheyl Eskandari

3.

A Review on Global Pesticide Use and Food Contamination: African Perspective

دوره 9، شماره 4، دی 2023، صفحه 1706-1730
Fagbohun Adebisi؛ Mary Dauda؛ Toba Anjorin

4.

تاثیر کادمیوم بر غلظت عناصر مس، آهن، منگنز و روی در اندام هوایی ارقام مختلف گندم

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 27-41
ایمان جوادزرین؛ بابک متشرع زاده

5.

تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-296
عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری

6.

شناسایی و واکاوی کنشگران شبکه نوآوری ایمنی غذایی کشاورزی ایران: کاربرد رویکرد تحلیل شبکه اجتماعی

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 647-670
حسین امیری؛ امیررضا رضایی؛ سید محمود حسینی؛ یوسف حجازی

7.

عوامل مداخله در مواد غذایی فاسد و مخاطرات ناشی از آن

دوره 2، شماره 2، تیر 1394، صفحه 171-189
محمد ابراهیم شمس ناتری؛ مریم مهذب

8.

مطالعه فراوانی تیپ های مسمومیتزای انسانی کلستریدیوم بوتولینوم (A, B, E) در بعضی از ماهیان دریای شمال( سفید و کفال) و ماهیان دریای جنوب ( شوریده و حلوا) ایران

دوره 61، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 39-42
ودود رضویلر؛ حمید رضا توکلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب