
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,677 |
تعداد مقالات | 71,952 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,741,510 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,562,966 |
1. | Biochemical Diversity of Yellow Flag (Iris pseudacorus L.) at Various Geographical Locations | |||
دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 421-432 | ||||
Nayyereh Ghorbani؛ Esmaeil Chamani؛ Ali Akbar Shokoohian؛ Seyyedeh Sanaz Ramezanpour | ||||
2. | Developing a smart colorimetric indicator film by incorporating pomegranate peel powder into cassava starch film | |||
دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 129-135 | ||||
Azadeh Esfahani؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Homa Baghaei؛ Leila Nouri | ||||
3. | Effect of Solanum Melongena Peel Extracts on Glucose Level and Biochemical Parameters in Alloxan-Diabetic Mice | |||
دوره 19، شماره 2، تیر 2025، صفحه 317-332 | ||||
Zena Ismail Abdullah؛ Nashwan Ibrahem Al-Lehebe | ||||
4. | Effect of Storage Temperature and Packaging Material on Shelf Life of Thornless Blackberry | |||
دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 265-275 | ||||
Mehdi Hadadinejad؛ Kamran Ghasemi؛ Amir Ali Mohammadi | ||||
5. | Effects of Photo-selective Shade Net Color and Shading Percentage on Reducing Sunburn and Increasing the Quantity and Quality of Pomegranate Fruit | |||
دوره 10، Special issue (Light in horticulture)، اسفند 2023، صفحه 25-38 | ||||
Vahideh Narjesi؛ Javad Fatahi Moghadam؛ Ali Akbar Ghasemi-Soloklui | ||||
6. | Effects of Postharvest Edible Coatings to Maintain Qualitative Properties and to Extend Shelf-life of Pomegranate (Punica granatum. L) | |||
دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 67-80 | ||||
Gholamreza Malekshahi؛ Babak ValizadehKaji | ||||
7. | Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity in Ten Selected Mahaleb (Prunus mahaleb L.) Genotypes | |||
دوره 2، شماره 2، اسفند 2015، صفحه 187-197 | ||||
Seyedeh Faezeh Taghizadeh؛ Ahmad Asgharzadeh؛ Javad Asili؛ Amirhossein Sahebkar؛ Abolfazl Shakeri | ||||
8. | Free Radical Scavengering and Phenolic Compounds of Peel and Pulp of Quince | |||
دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 91-101 | ||||
Marzieh Babashpour-Asl؛ Marzieh Piryaei | ||||
9. | Induction of Phenolic Compounds is Affected by Boron Supply in Marshmallow (Althaea officinalis L. ) Cells | |||
دوره 2، شماره 1، خرداد 2012، صفحه 68-75 | ||||
Razieh Moalemi؛ Mahnaz Aghdasi؛ Faezeh Ghanati | ||||
10. | Responses of Calyx Phytochemical Characteristic, Yield and Yield Components of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) to Different Sowing Dates and Densities | |||
دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 241-251 | ||||
Bahareh Parsa Motlagh؛ Parviz Rezvani Moghaddam؛ Zabihollah Azami Sardooei | ||||
11. | Silicon Improves Strawberry Ability to Cope with Water Deficit Stress | |||
دوره 9، شماره 2، تیر 2022، صفحه 213-226 | ||||
Sahar Toupchizadeh Tabrizian؛ Jafar Hajilou؛ Sahebali Bolandnazar؛ Gholamreza Dehghan | ||||
12. | The effect of carboxymethyl cellulose and pistachio (Pistacia atlantica L.) essential oil coating on fruit quality of cold-stored grape cv. Rasheh | |||
دوره 48، ویژه نامه، مهر 1396، صفحه 63-78 | ||||
Naser Ghaderi؛ Bakhtiar Shokri؛ Taimoor Javadi | ||||
13. | The influence of inbreeding on Petunia hybrida | |||
دوره 12، شماره 3، مهر 2025، صفحه 835-846 | ||||
Leyla Cheheltanan؛ Ali Tehranifar؛ Mahmood Shoor؛ Hossein Nemati؛ Saeed Khosravi | ||||
14. | Total Flavonoids and Phenolic Compounds of English Daisy (Bellis perennis L.) Affected by Foliar Application of Nano-phosphorus Fertilizers | |||
دوره 9، شماره 4، دی 2022، صفحه 405-414 | ||||
Nayyereh Ghorbani؛ Hossein Moradi؛ Mehran Kanani؛ Mahboubeh Ashnavar | ||||
15. | اثرات روکش لایه جمعشونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگیهای کیفی انارهای (Punica granatum L.) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418 | ||||
محمد رضا صفی زاده | ||||
16. | اثر اسیدآبسیزیک بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و محتوای پرولین گیاه اسطوخودوس (Lavendula angustifolia cv. Organic Munestead) در واکنش به کمآبیاری | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 195-211 | ||||
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ وحید شریعتی | ||||
17. | اثر باکتریهای تأمینکننده نیتروژن و فسفر بر ویژگیهای نشای گوجهفرنگی | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123 | ||||
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما | ||||
18. | اثر پوشش خوراکی آلژیناتسدیم بر ماندگاری میوه توتفرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa) | |||
دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526 | ||||
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده | ||||
19. | اثر تابش مرحلهای نور فرابنفش C روی برخی پارامترهای کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توتفرنگی رقم پاروس در طول دوره انبار | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مهر 1403 | ||||
مهنوش هاشمی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ علی عزیزی؛ وحیده مهدوی | ||||
20. | اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro) | |||
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 367-377 | ||||
مهسا همدانی؛ ولی ربیعی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری | ||||
21. | اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی | |||
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||||
گلاره موسوی نژاد؛ زهرا امام جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ بابک دلخوش؛ محمدحسین حداد خداپرست | ||||
22. | اثر سالیسیلیکاسید و متیل جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانههای کالوس گیاه پروانش (Catharanthus roseus L.) | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10 | ||||
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج | ||||
23. | اثر کاربرد خاکی نیتروکسین و ورمیکمپوست بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی تمشک سیاه (Rubus sp.) | |||
دوره 26، شماره 3، مهر 1403، صفحه 669-686 | ||||
رویا موسوی؛ ویدا چالوی؛ کامران قاسمی؛ مهدی حدادی نژاد | ||||
24. | اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخهبریده ژربرا (Gerbera jamesonii L.) در دو رقم Intense و Rosalin | |||
دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345 | ||||
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی | ||||
25. | اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم «مرلوت» | |||
دوره 34، شماره 4، تیر 1382 | ||||
ولی ربیعی؛ علیرضا طلائی؛ انریکو پترلونگر؛ علی عبادی؛ علی احمدی | ||||
|