1.

ارزیابی تنوع ژنتیکی در بین تعدادی از ژنوتیپ های انار به کمک نشانگرهای RAPD

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
ذبیح اله زمانی؛ علی سرخوش؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی؛ علی پهلوانی

2.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

3.

ارزیابی نژادگان‌های انار (Punica granatum L.) استان لرستان با استفاده از صفات ریختشناختی و بیوشیمیایی

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 447-458
مریم سپهوند؛ بهمن زاهدی؛ عبدالله احتشام نیا

4.

آفتاب سوختگی تنه و سرشاخه درختان انار و راه های کنترل آن

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
منصور شاکری؛ محمد اشکان؛ زهرا زکیئی

5.

برآورد تابع تقاضای آب کشاورزی باغات انار روستای چرخاب یزد

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 17-26
ایمان اسلامی؛ علی اکبر مهرابی؛ غلامرضا زهتابیان؛ مهدی قربانی

6.

بررسی اثر حفاظتی عصاره پوست انار در مهار آسیب‌های اکسیداتیو ناشی از مسمومیت تجربی با کادمیوم در ماهی کپور معمولی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-109
سیده شهربانو جعفری؛ راهله رهباریان؛ مجید رجبیان؛ حسن رامشینی؛ سید امیر جعفری

7.

بررسی تاثیر پر کردن گلوی انار برای جلو گیری از تخمگذاری پروانه گلو گاهspectrobates (ectomyelois)ceratoniae zeel. (lep.pyralidae:phycitinae)

دوره 33، شماره 3، خرداد 1381
اسداله میر کریمی

8.

بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتاب‌سوختگی و شاخص‌های کیفی انار رقم ملس ترش ساوه

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی

9.

تأثیر پاکت گذاری بر برخی از ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی انار رقم رباب نیریز

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 353-360
سکینه احتشامی؛ حسن ساری خانی؛ احمد ارشادی؛ جعفر امیری پریان

10.

تأثیر پوشش‌های مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 753-762
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ داود بخشی

11.

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 679-689
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

12.

تأثیر حذف پرچم گل بر میزان آلودگی میوه انار به کرم گلوگاه Ectomyelois ceratoniae (zeller)

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
قدرت اله صباحی؛ منصور شاکری

13.

تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 169-174
محمدحسین سعیدی‌راد؛ علی اکبر حسین پور؛ سعید ظریف نشاط

14.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 317-328
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی

15.

تأثیر محلول‏ پاشی اوره و سولفات‏روی بر میزان ذخیره و انتقال عناصر نیتروژن و روی در برگ و میوة انار رقم‌ رباب نی‏ریز

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 469-477
زهره صداقت کیش؛ نوراله معلمی؛ مجید راحمی؛ سید محمد حسن مرتضوی؛ اسماعیل خالقی

16.

تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک)

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 175-181
محمدحسین کیانمهر؛ سیدرضا حسن بیگی؛ سید حبیب‌اله هاشمی فرد دهکردی

17.

روابط ژنتیکی برخی از ارقام انار (Punica granatum L.) ایران با استفاده از نشانگر AFLP

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
تورج رحیمی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی؛ بهرام شریف نبی؛ سیروس قبادی

18.

طیف‌سنجی مرئی و مادون قرمز نزدیک برای تعیین حجم آب میوه انار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 آبان 1401
محمد جمالی فرد؛ سید مهدی نصیری؛ علی محمد شیرزادی فر؛ علیرضا شهسوار

19.

کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب

دوره 33، شماره 1، فروردین 1381
سید حسین میر دهقان؛ مجید راحمی

20.

مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار )رقم ملس ساوه(

دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ فیروزه بهادران؛ داریوش شرافتیان

21.

مقایسه رفتار فراخوانی و برخی از ویژگی‌های زیستی، در سه جمعیت جغرافیایی متفاوت کرم گلوگاه انار، در شرایط آزمایشگاهی

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
مهدی ضیاءالدینی؛ سیدحسین گلدانساز؛ احمد عاشوری؛ علی رضا قاسم پور



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.