1.

Challenges and Opportunities in Tomato Production Chain and Sustainable Standards

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 235-262
Dennis Maina Gatahi

2.

Iodine Concentration in Iranian Dairy Milk Products and Its Contribution to the Consumer’s Iodine Intake

دوره 14، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 159-165
Mohammad Reza Rezaei Ahvanooei؛ Mohammad Ali Norouzian؛ mehdi Hedayati

3.

اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

دوره 33، شماره 3، خرداد 1381
تام اسکات؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه؛ محمد مرادی

4.

ارزیابی کمّی و اثرهای اقتصادی برداشت سماق بر درآمد خانوارهای روستایی شهرستان هوراند، آذربایجان شرقی

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 127-136
بهزاد قلیزاده؛ احمد علیجانپور؛ سجاد قنبری

5.

استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 439-449
شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری

6.

بررسی پاسخ جوجه های گوشتی به استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های حاوی سویای پرچرب اکسترود شده در دماهای گوناگون

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 تیر 1401
محمود رضا حیدری؛ بهروز دستار؛ سید ناصر موسوی؛ رضا میرشکار؛ سید عیداله حسینی؛ مجید عباسی

7.

بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیه‌ای برگ خرما با روش‌های تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 431-445
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری

8.

پردازش داده‌های مغناطیس هوایی منطقة بصیران با استفاده از اسپلاین مکعبی

دوره 34، شماره 2، مرداد 1387
غلامعباس فنایی خیرآباد؛ ناصر حسین‌زاده گویا؛ لقمان نمکی؛ بی‌بی رابعه صداقت

9.

پردازش و تفسیر داده‌های مغناطیس هوایی به‌منظور پی‌جویی ذخایر کرومیت در منطقه سبزوار

دوره 35، شماره 3، آبان 1388
ابوالقاسم کامکار روحانی؛ مجید بیکی

10.

تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 417-429
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی

11.

تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 403-418
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

12.

تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 29-34
حسین کاظمی؛ ابوالفضل زالی

13.

مروری بر پردازش داده‌های مگنتوتلوریک

دوره 34، شماره 2، مرداد 1387
بهروز اسکویی؛ احمدعلی بهروزمند

14.

نقش هستۀ نحوی و جایگاه سازه در پردازش اسامی مرکب غیرفعلی: شواهدی از افراد زبان‌پریش بروکا

دوره 11، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 121-145
موسی غنچه پور؛ شهلا رقیب دوست

15.

ویژگی‌های پردازش و بازیافت پسماندهای روستایی (مطالعة موردی: ایران)

دوره 37، شماره 57، خرداد 1390، صفحه 1-8
محمد علی عبدلی؛ علی حق اللهی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.