1.

اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 63-78
حسینعلی قاسمی

2.

اثر استفاده سطوح مختلف منابع آلی (کیلات با متیونین) و معدنی (سولفات منگنز) بر عملکرد، کیفیت ‏تخم‌مرغ و متابولیت‌های خونی مرغ‌های تخم‌گذار سویه های-‌لاین ‏W36‎‏ در شرایط تنش گرمایی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 63-77
علیرضا خامسی؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی خدایی مطلق

3.

اثر متقابل فصل و اندازه ذرات علوفه جیره بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 23-33

4.

اثر مکمل کلاته عناصر کم‌نیاز آشامیدنی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 408-420
مجید عیدی؛ حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ محمد حسین مرادی

5.

بررسی ارتباط بین احساس حرارتی و پذیرش بیمارستانی بیماران قلبی - عروقی در کرمانشاه

دوره 49، شماره 2، تیر 1396، صفحه 355-379
بختیار محمدی؛ شیلان کریمی

6.

بررسی آزمایشگاهی تاثیر تنش‌‌های حرارتی بر شکست سنگ مخزن یکی از میادین نفتی دریایی ایران

دوره 38، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 39-48
مهدی علی‌‌پور کله بستی؛ بهمن بهلولی

7.

بررسی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی رقم‌های زرد و دیره زیتون تحت تنش حرارتی

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 785-795
احمد اجنی؛ علی سلیمانی؛ علی اصغر زینانلو؛ اسماعیل سیفی

8.

تأثیر پنج روش مختلف همزمانی فحلی بر قطر فولیکول تخمک‌ریزی‌کننده، غلظت پروژسترون پس از تلقیح و درصد گیرایی گاو هلشتاین در تنش حرارتی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 33-41
عیسی دیرنده

9.

مقایسه فراسنجه‌های خونی و عملکرد پرواری بره‌های نر نژادهای زل و دالاق، و آمیخته آن‌ها با نژاد رومانف در شرایط رطوبتی-حرارتی مختلف

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 173-185
حسن لکزایی؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ آشور محمد قره باش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب