1.

A Crystallization-Induced Asymmetric Transformation using Racemic Phenyl Alanine Methyl Ester Derivatives as Versatile Precursors to Prepare Amino Acids

دوره 30، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 23-31
Samira Rahmani-Nezhad؛ Shima Dianat؛ Abbas Hadjiakhoondi

2.

A generalization of Profile Hidden Markov Model (PHMM) using one-by-one dependency between sequences

دوره 6، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 117-127
Vahid Rezaei Tabar؛ Hamid Pezeshk

3.

Postharvest Treatments of Arginine, Asparagine, and Glycine Reduce Chilling Injury and Improve Okra Pod Quality

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 351-360
Farahnaz Fattahi؛ Fardin Ghanbari؛ Mehdi Saidi

4.

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

5.

استفاده از جیره های کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه مصنوعی در پرورش جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 0، اردیبهشت 1377
فریبرز خواجعلی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

6.

افزایش محتوای لایزوزیم تخم بلدرچین ژاپنی با مکمل سازی جیره¬ای اسیدهای آمینه

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 177-186
نجمه سادات روحانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم نیکخواه

7.

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

8.

تأثیر برخی محرک‎های رشدی و سطوح مختلف کود شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 189-200
هاشم ابراهیمی؛ محمد نبی ایلکایی؛ محمدمهدی طهرانی؛ فرزاد پاک نژاد؛ مجید بصیرت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب