1.

مقایسه دقت برآورد ارزش‌ اصلاحی ژنومی برای صفات تولید در گاوهای هلشتاین ایران با روش‌های پارامتری و ناپارامتری

صفحه 1-11
یحیی محمدی؛ محمد مهدی شریعتی؛ سعید زره داران؛ محمد رزم کبیر؛ محمدباقر صیادنژاد؛ محمدباقر زندی

2.

تجزیه و تحلیل پروموتر ژن‏های مؤثر در تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری

صفحه 13-26
زهره مزدوری؛ محمدرضا بختیاری زاده

3.

مقایسه دو نرم‏افزار جیره‏نویسی NRC (2001) و CNCPS (نسخه 1/6) در برآورد نیاز‌های تغذیه‌ای گاوهای تازه‌زا

صفحه 27-38
حمید امانلو؛ هادی شفیعی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ فرشید خیری؛ نجمه اسلامیان فارسونی

4.

بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل

صفحه 39-49
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

5.

تأثیر شکل فیزیکی جیره غذایی بر عملکرد گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

صفحه 51-60
حسن فضائلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ عبدالرضا تیموری؛ محمد خاکی

6.

تأثیرات تزریق داخل تخم‏مرغی هورمون تیروکسین و استفاده از مکمل آرژنین در جیره غذایی بر عملکرد و مقاومت جوجه‏ های گوشتی به سرما

صفحه 61-73
امید افسریان؛ محمد حسین شهیر؛ هوشنگ لطف الهیان؛ عبدالله حسینی؛ ناصر موسوی؛ امیر اخلاقی

7.

اثر ایزوفلاون‌های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و معدنی ‌شدن استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی

صفحه 75-83
اکبر شیرعلی نژاد؛ میرداریوش شکوری؛ سیده اعظم خاتمی

8.

عملکرد، حساسیت به آسیت و بازده اقتصادی در جوجه‏های گوشتی تحت ‌تأثیر برنامه خوراک‏دهی متناوب آردی ‌-‌ حبه

صفحه 85-94
علیرضا عموئیان خاوه؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

9.

تأثیر اسیدی‏کننده در جیره جوجه‏های گوشتی پرورش‌یافته در تراکم‌های زیاد بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و متابولیت‏های خونی

صفحه 95-106
محمد حسین پالیزدار؛ محمد رضا پورعلمی؛ حمیدرضا محمدیان تبریزی؛ زهرا سپهر

10.

تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تأثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ‏های تخمگذار

صفحه 107-118
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

11.

اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 119-128
زهرا امیری قنات سامان؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی؛ مژگان مظهری

12.

اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 129-140
یوسف گل محمدی؛ علی نوبخت

13.

تأثیر پودر دارچین، زردچوبه و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریخت‌شناسی روده و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجه‏های گوشتی

صفحه 141-150
علی محمد سلیمیان؛ سیدعلی تبعیدیان؛ حسین ایراندوست

14.

تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی‏اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه‏های گوشتی

صفحه 151-160
الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی

15.

اثر نانوذرات نقره پوشش ‌داده‌شده بر کلینوپتیلولیت بر صفات عملکردی، آنزیم‏های کبدی و غلظت لیپیدهای خون جوجه‏های گوشتی

صفحه 161-171
مینا اسماعیلی؛ سید رضا هاشمی؛ داریوش داودی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ نیلوفر بلندی؛ اکرم شبانی

16.

تأثیر نانوذرات روی بر کیفیت اسپرم و بازده آبستنی در گاو

صفحه 173-181
پریسا یزدان شناس؛ رعنا جهان بین؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ مهدی امین افشار؛ حسین واثقی دودران؛ حمید ورناصری؛ محمد چمنی؛ محمدحسن نظران

17.

ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیک‌اسید بر انجماد‏پذیری اسپرماتوزوای خروس

صفحه 183-190
محمدامین نمازی زادگان؛ ملک شاکری؛ مهدی ژندی؛ مجتبی زاغری؛ رامین شهابی

18.

تأثیر جیره‏های گلوکوژنیک مکمل‌ شده با اسیدهای چرب غیراشباع متفاوت بر عملکرد تولیدمثلی در میش

صفحه 191-200
حامد کرمانی موخر؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام

19.

صفحات آغازین

صفحه 1-7

20.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-18


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب