
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,678 |
تعداد مقالات | 71,963 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,791,293 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,591,986 |
1. | اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی | |||
دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 127-138 | ||||
روح الله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمدجواد ضمیری؛ محمدتقی بیگی نصیری | ||||
2. | اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-174 | ||||
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی | ||||
3. | اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخممرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار | |||
دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 539-552 | ||||
داریان شفیعی پور؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهدی زارعی | ||||
4. | اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 201-212 | ||||
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی | ||||
5. | بررسی اثر افزودن سیاهدانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی | |||
دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 157-166 | ||||
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی | ||||
6. | بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی | |||
دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 431-445 | ||||
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری | ||||
7. | تأثیر افزودن جیرهای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم | |||
دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 301-312 | ||||
سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی | ||||
8. | تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجههای گوشتی | |||
دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 45-60 | ||||
رامین کسایی زاده؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا عبدالهی؛ فرشاد باغبان | ||||
9. | تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتیاکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجههای گوشتی | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 151-160 | ||||
الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی | ||||
10. | تأثیر روشهای مختلف تولک بری بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار | |||
دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 261-272 | ||||
زینب مرادپور؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ محسن ساری | ||||
11. | تأثیر سطوح مختلف روی بر زخم کف پا و برخی فراسنجه های تولیدمثلی و خونی مرغ های مادر گوشتی | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 141-149 | ||||
مرتضی نادعلی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری | ||||
12. | تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی | |||
دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 107-122 | ||||
لیلی عبدعلی؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ شیما حسینی فر | ||||
13. | تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تأثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغهای تخمگذار | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 107-118 | ||||
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی | ||||
14. | مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی | |||
دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 461-471 | ||||
زهرا کردپور؛ سمیه سالاری | ||||
15. | مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پریبیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجههای فیزیولوژیکی جوجههای گوشتی | |||
دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 73-86 | ||||
محمدرضا نهیرات؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی | ||||
|