1.

The Effects of Cytopathic and Non-cytopathic Biotypes of Bovine Viral Diarrhea Virus on Sperm Vitality and Viability of Holstein Dairy Bulls in Vitro

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 197-206
Mehran Dabiri؛ Massoud Talebkhan Garoussi؛ Jalil Mehrzad؛ Parviz Tajik؛ َAbbas Barin

2.

اثر هم‌خونی بر پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثل و روند ارزشهای اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 1-10
محمد رکوعی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ محمد مرادی شهر بابک؛ مهدی سر گلزائی؛ اندرس سورنس کریستین

3.

ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 417-430
مردمرادیان نسیم؛ کاوه رحمانی فرح؛ سید مسعود حسینی؛ بهارک صحت نیا

4.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

5.

بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 447-456
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

6.

بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 264-273
مهران مسلمی؛ نرگس اسکو؛ روزبه عابدی؛ سید ولی حسینی

7.

بررسی تأثیر افزودن هم‏زمان نشاستة کاتیونی و بنتونیت بر برخی از خواص کاغذ چاپ و تحریر

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 519-527
امید درویش‎زاده؛ احمد جهان لتیباری؛ سیدمحمدجواد سپیده‏دم؛ آژنگ تاجدینی

8.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

9.

بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 416-423
عاطفه مسلمی اجارستاقی؛ مهران مسلمی؛ سهیل ایگدری؛ سید ولی حسینی؛ روزبه عابدی

10.

بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری گاوهای هلشتاین اصفهان

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 671-678
سهیل میرحبیبی؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ شهاب الدین قره ویسی

11.

بررسی کاربرد قبل از برداشت سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کمّی و کیفی رز شاخه‌بریده

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 573-583
اصغر رمضانیان؛ سید حسین میردهقان؛ نجمه روشن ضمیر

12.

بررسی مشارکت اجتماعی – اقتصادی شاغلان اداری ماندگار در روستاهای شهرستان هامون

دوره 5، شماره 3، مهر 1393، صفحه 565-588
محمودرضا میرلطفی؛ محمودعلی خسروی

13.

پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 417-430
لاله رومیانی؛ فاطمه شماعی

14.

تأثیر اسید جیبرلیک بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی دو رقم گل سفید و زرد (Alba and Apollo) گل میمون (Antirrhinum majus)

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 265-273
مهرانگیز چهرازی؛ حمیدرضا حسینی؛ الهه هاشمی دهکردی؛ خلیل اسدی وفا

15.

تأثیر افزودن نانوکایتوزان بر ویژگی های فرایندی و کیفی کاغذ چاپ و تحریر تهیه شده از الیاف بازیافتی

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 831-840
مهدی رحمانی نیا؛ خسرو حسینیان؛ امیر خسروانی

16.

تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی و انبار سرد بر ماندگاری گل بریدنی داودی (Chrysanthemum morifolium)

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
امراله نبی گل؛ روح انگیز نادری؛ مصباح بابالار؛ محسن کافی

17.

تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

18.

تأثیر پلی آمین‌های مختلف بر عمر گلجایی، تولید اتیلن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گل میخک رقم ʼرد کورساʻ

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 275-288
فرشته کامیاب

19.

تأثیر درجۀ جایگزینی نشاستۀ کاتیونی بر کارایی سیستم نانوذره در بازیافت کارتن‌های کنگره‌ای کهنه

دوره 70، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 147-155
امیر خسروانی؛ امیرحسین مهرانفر؛ مهدی رحمانی نیا

20.

تأثیر نانوسیلیکا و پلی‌اکریلامید کاتیونی بر ماندگاری، آبگیری، و ویژگی‏های مقاومتی کاغذ بازیافتی از کارتن‏ های کنگره ‏ای کهنه

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 771-784
حسین جلالی ترشیزی؛ سعیده زارع بیدکی؛ امید رمضانی؛ حمیدرضا رودی

21.

تصمیم گیری مشارکتی و تعهد سازمانی

دوره 16، شماره 2، مهر 1382
دکتر فرج اله رهنورد؛ خانم ایران رادمنش

22.

تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 589-602
بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سمیرا کمری

23.

توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 113-123
رضا کریم زاده؛ حسین مقصودی؛ حمیدرضا اخوان؛ کاظم جعفری نعیمی

24.

جاذبه و دافعۀ روستایی و تأثیر آن بر ماندگاری یا تمایل به مهاجرت در میان جوانان روستایی شهرستان‌های هشترود و اسکو

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 145-170
ولی‌اله رستمعلی‌زاده

25.

خواص کیفی، حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته‌بندی شده در فیلم‌های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره، مس و اکسید روی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 393-403
سیدهادی پیغمبردوست؛ لیلا پورشریف

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.