1.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

2.

Effects of Probiotic and Chromium-Methionine on Thyroid Hormones, Total Protein, Zinc, and Weight Gain in Dairy Holstein Calves During the Weaning Period

دوره 14، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 178-187
Sasan Kabirian Moghadam؛ Ali Hajimohammadi؛ Saeed Nazifi؛ Seyed Amin Razavi؛ Abbas Rowshan-Ghasrodashti

3.

Efficacy of Echinacea purpurea and Protexin on systemic and mucosal immune response to Newcastle Diseases Virus vaccination (VG/GA strain) in commercial turkey poults

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 85-95
Mohammad Hasanzadeh؛ tohid tolouei؛ gholamreza nikbakht؛ hassan Alkaragoly؛ arya Rezaei Far؛ hassan ghahri

4.

Production of functional fermented camel milk with Anti-Helicobacter pylori activity

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 153-159
Yasaman Sadat Mostafavi؛ Maryam Salami؛ Massoud Amanlou؛ Maryam Moslehishad؛ Saeed Mirdamadi؛ Sepideh Moradi Marnilo

5.

Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 109-116
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini

6.

Saccharomyces cerevisiae var. boulardii as a eukaryotic probiotic and its therapeutic functions

دوره 2، شماره 2، مهر 2015، صفحه 63-75
Hadi Pourjafar؛ Negin Noori؛ Hasan Ghorbani-Choboghlo

7.

Screening of Potentially Probiotic Lactobacillus Possessing Surface Layer Protein from Iranian Traditional Dairy Products

دوره 27، شماره 4، بهمن 2016، صفحه 305-312
E. Mobarak Qamsari؛ R. Kasra Kermanshahi؛ M. Erfan؛ P. Ghadam

8.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

9.

اثرات سطوح پروبیوتیک بتاپلاس بر عملکرد رشد و خصوصیات ریخت سنجی بافتی ژژنوم بلدرچین های ژاپنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 بهمن 1400
علی کلانتری حصاری؛ محمدرضا اسدی؛ محمد بابائی

10.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

11.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم‌مرغ‌

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

12.

اثر پروبیوتیک بتاپلاس بر عملکرد رشد و خصوصیات ریخت‌سنجی بافتی ژژنوم بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 47-58

13.

اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیت‌های خونی میش‌های مهربان‌‌

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 585-599
شهاب پاینده؛ فرخ کفیل زاده

14.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

15.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

16.

اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 145-157
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی

17.

اثر‌ مکمل‌های پروبیوتیکی و پری‌بیوتیکی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 293-304
مسعود دیدارخواه؛ هادی سریر

18.

ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصارة بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 441-451
خیرالله خسروی کتولی؛ حجت الله جعفریان؛ داریوش عبدالهی؛ سجاد توانا

19.

باسیلوس‌های زیست‌یار به عنوان عوامل بیولوژیکی ارتقاء دهنده فاکتورهای رشد لاروهای فیل‌ماهی Huso huso در دوره لاروی کالچر

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 133-138
پریا رئوفی؛ حجت الله جعفریان

20.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک‌ و اسانس روغنی آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

21.

بررسی اثرات استفاده از سه نوع پروبیوتیک تجاری در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 3، آبان 1382
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر سید مصطفی پیغمبری؛ دکتر گیتا امام

22.

بررسی اثرات جیره‌های غذایی حاوی باکتری‌های ریزپوشانی شده Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 با آلژینات سدیم و کیتوزان بر رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 401-416
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرید فیروزبخش؛ عبدالصمد کرامت

23.

بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 26-37
لیلی رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

24.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

25.

بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 43-52
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.