1.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

2.

Effects of Probiotic and Chromium-Methionine on Thyroid Hormones, Total Protein, Zinc, and Weight Gain in Dairy Holstein Calves During the Weaning Period

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 178-187
Sasan Kabirian Moghadam؛ Ali Hajimohammadi؛ Saeed Nazifi؛ Seyed Amin Razavi؛ Abbas Rowshan-Ghasrodashti

3.

Efficacy of Echinacea purpurea and Protexin on systemic and mucosal immune response to Newcastle Diseases Virus vaccination (VG/GA strain) in commercial turkey poults

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 85-95
Mohammad Hasanzadeh؛ tohid tolouei؛ gholamreza nikbakht؛ hassan Alkaragoly؛ arya Rezaei Far؛ hassan ghahri

4.

Investigation of Probiotic Attributes and Aromatic Components Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Iranian Traditional Yogurts

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 مهر 1403
Nassim Azari؛ Marjan Nouri

5.

Probiotic, Paraprobiotic, and Postbiotic as an Alternative to Antibiotic Therapy for Lactococcosis in Aquaculture

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 287-300
Mehdi Soltani؛ Shafigh Shafiei؛ Seyed Saeid Mirzargar؛ Sepideh Asadi

6.

Production of functional fermented camel milk with Anti-Helicobacter pylori activity

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 153-159
Yasaman Sadat Mostafavi؛ Maryam Salami؛ Massoud Amanlou؛ Maryam Moslehishad؛ Saeed Mirdamadi؛ Sepideh Moradi Marnilo

7.

Production of Hibiscus Tea (Hibiscus sabdariffa) Probiotic Dietary Drink based on Stevia and Inulin

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 81-91
Mohammadreza Abdolmaleki؛ Lida shahsavani؛ toktam mostaghim

8.

Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 109-116
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini

9.

Saccharomyces cerevisiae var. boulardii as a eukaryotic probiotic and its therapeutic functions

دوره 2، شماره 2، مهر 2015، صفحه 63-75
Hadi Pourjafar؛ Negin Noori؛ Hasan Ghorbani-Choboghlo

10.

Screening of Potentially Probiotic Lactobacillus Possessing Surface Layer Protein from Iranian Traditional Dairy Products

دوره 27، شماره 4، بهمن 2016، صفحه 305-312
E. Mobarak Qamsari؛ R. Kasra Kermanshahi؛ M. Erfan؛ P. Ghadam

11.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

12.

اثرات سطوح پروبیوتیک بتاپلاس بر عملکرد رشد و خصوصیات ریخت سنجی بافتی ژژنوم بلدرچین های ژاپنی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 47-58
علی کلانتری حصاری؛ محمدرضا اسدی؛ محمد بابائی

13.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

14.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

15.

اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 325-341
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

16.

اثر پروبیوتیک باسیلوس کواگولانز DSM 32016 بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، شاخص‌های سلامت، متابولیت‌های خون و سامانه ایمنی در گوساله‌های هلشتاین شیرخوار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آذر 1403
محبوب محمدی؛ سعید زین الدینی؛ احمد زارع شحنه؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی ژندی

17.

اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیت‌های خونی میش‌های مهربان‌‌

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 585-599
شهاب پاینده؛ فرخ کفیل زاده

18.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

19.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

20.

اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 145-157
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی

21.

اثر مکمل جیره‌ای پودر سیر، پودر زردچوبه، عصاره مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پروبیوتیک‌های تجاری بر عملکرد رشد، مورفولوژی و میکروفلور روده و پاسخ‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 56، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 71-94
سمانه بزرگ خو؛ حسن درمانی کوهی

22.

اثر‌ مکمل‌های پروبیوتیکی و پری‌بیوتیکی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 293-304
مسعود دیدارخواه؛ هادی سریر

23.

ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصارة بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 441-451
خیرالله خسروی کتولی؛ حجت الله جعفریان؛ داریوش عبدالهی؛ سجاد توانا

24.

باسیلوس‌های زیست‌یار به عنوان عوامل بیولوژیکی ارتقاء دهنده فاکتورهای رشد لاروهای فیل‌ماهی Huso huso در دوره لاروی کالچر

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 133-138
پریا رئوفی؛ حجت الله جعفریان

25.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب