1.

اثر کاه گندم فرآوری‌شده با باکتری‌های سلولولیتیک جداشده از دستگاه گوارش اسب بر عملکرد، گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیری و خونی در بره‌های پرواری

دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 301-312
مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدالله تیموری یانسری

2.

اثر مادۀ لیگنوسلولزی بر فرایند هیدراتاسیون، ویکات و خواص مکانیکی تخته خرده‌چوب-گچ

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 419-432
میثم کامیاب؛ مرتضی ناظریان

3.

اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 389-401
سودا جنگی اقدم؛ سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی

4.

اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 337-349
علی نرگس خانی؛ علی محرری؛ حسین مهربان؛ محمد جواد ضمیری

5.

ارزیابی امکان تولید قارچ شیتاکه روی ضایعات کشاورزی و اثر آنها بر عملکرد و کارایی بیولوژیکی

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 521-530
میترا اسدی دوست طولی؛ مهدی بهنامیان؛ سارا دژستان

6.

بررسی استفاده از خمیرکاغذ شیمیایی‏مکانیکی کاه گندم در ساخت کاغذ فلوتینگ

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 233-241
احمد جهان لتیباری؛ آژنگ تاجدینی؛ سید جواد سپیده‏دم؛ محمدعلی حسین؛ رضا حسین پور؛ محمد گازا

7.

بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 191-200
منصور دهقانی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

8.

بررسی تولید خمیر کاغذ CMP ازکاه گندم

دوره 56، شماره 3، دی 1382
محمد هادی مرادیان؛ احمد جهان لتیباری؛ حسین رسالتی؛ عباس فخریان

9.

بررسی رنگبری خمیر کاغذ سودا از کاه گندم با روش کاملاً بدون کلر (TCF)

دوره 4، شماره 0، اسفند 1387
سحاب حجازی؛ احمد جهان‌لتیباری؛ رودلف پات؛ اُتار کردزاخیا؛ داود پارساپژوه؛ اولریکه چیرنر

10.

پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 37-53
مرضیه قربانی؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ علی اسدی الموتی؛ رضا صادقی

11.

تأثیر افزودن پلی‌اکسی اتیلن سوربیتان مونواولئات Tween 80 در مرحلة پیش‌استخراج قلیایی کاه گندم بر ترکیبات استخراج‌شده از آن

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 903-917
علی قاسمیان؛ محمدتقی اسداله زاده

12.

تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفالۀ چغندر، کاه بدون فرآوری و فراوری‌شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 159-170
محمد مهدی حاج محمودی؛ ابراهیم قاسمی؛ محمد خوروش

13.

تأثیر جایگزینی کاه گندم با یونجه خشک و ذرت سیلوشده در جیره‌های حاوی سطوح یکسان الیاف ‏مؤثر فیزیکی بر عملکرد گاوهای شیرده

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 201-210
موحد پورمیرزا؛ احمد افضل‌ زاده؛ علی اسدی الموتی؛ محمد علی نوروزیان

14.

تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 29-34
حسین کاظمی؛ ابوالفضل زالی

15.

تعیین شرایط بهینه پخت خمیر کاغذ از کاه گندم به روش NSSC

دوره 4، شماره 0، اسفند 1387
احمد جهان لتیباری؛ احسان حسینی؛ حسین رسالتی؛ عباس فخریان

16.

خواص مکانیکی و ریخت‌شناسی چندسازه کاه گندم ـ پلی‌پروپیلن

دوره 60، شماره 4، اسفند 1387
سیدمجید ذبیح‌زاده؛ قنبر ابراهیمی؛ علی‌اکبر عنایتی؛ سیداحمد میرشکرایی؛ احمد جهان‌لتیباری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب