1.

اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 13-25
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی

2.

برآورد میزان صید ماهیان زیرسایز LM50در ترالرهای صنعتی صید میگو در صیدگاه‌های استان هرمزگان

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 299-311
احسان فرخی؛ احسان کامرانی؛ هادی رییسی؛ آرش اکبرزاده

3.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

4.

بررسی اثر تخریبی تور ترال میگو در جوامع صید ضمنی حاصل از لنج‌های سنتی میگوگیر در صیدگاه‌های استان هرمزگان

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 61-78
سید عباس حسینی؛ مسلم دلیری؛ هادی رییسی؛ سید یوسف پیغمبری؛ احسان کامرانی

5.

بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران

دوره 69، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 191-195
ساناز عراقیه فراهانی؛ سهیل اسکندری؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ محمدرسول هادیانی؛ َشهرام شعیبی

6.

مطالعه و تعیین دز مطلوب غیرفعال سازی ویبریو پاراهمولیتیکوس در شرایط کشت تازه و لیوفیلیزه با استفاده از پرتو گاما

دوره 70، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 125-130
مرضیه حیدریه؛ مهدی سلطانی؛ فرحناز معتمدی سده؛ سعید رجبی فر؛ محمدرضا احمدی؛ غلامرضا شاه حسینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.