1.

A Model for Quality Assurance on Acquisition and Registration, Processing, and Dissemination of Theses and Dissertations Systems

دوره 9، شماره 2، 2017، صفحه 167-190
Mohammad Javad Ershadi؛ Roozbeh Aiassi

2.

Environment and Strategic Behaviour: The Case of Hotelsin and Alusia (SPAIN)

دوره 6، شماره 4، دی 2012، صفحه 1067-1076
J.L. Sánchez-Ollero؛ A. García-Pozo؛ M. Marchante-Lara

3.

Evaluating the Quality of Tehran’s Urban Environment Based on Sustainability Indicators

دوره 5، شماره 2، تیر 2011، صفحه 545-554
M. Seifollahi؛ Sh. Faryadi

4.

Modeling and Characterization of Air Pollution: Perspectives and Recent Developments with a focus on the Campania Region (Southern Italy)

دوره 7، شماره 4، دی 2013، صفحه 909-916
G. Agrillo؛ E. Chianese؛ A. Riccio؛ A. Zinzi

5.

Optimizing Wholesale and Retail Prices, Quality and Marketing Improvement Efforts in a Closed-Loop Supply Chain Using a Game Theory

دوره 50، شماره 1، تیر 2016، صفحه 121-131
Ataollah Taleizadeh؛ shaghaiegh Vedadi-Moghaddam

6.

Sensitivity Analysis of Stream Water Quality and Land Cover Linkage Models Using Monte Carlo Method

دوره 4، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 121-130

7.

ارزیابی کمی و کیفی ترکیب‌های فنلی و فعالیت پاداکسندگی بره‌موم شهرستان کرج

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 499-506
لعیا پورآزادی؛ غلامعلی نهضتی؛ فاطمه غازیانی؛ سعید عباسی

8.

ارزیابی میزان رضایتمندی روستاییان از کیفیت خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی براساس مدل سروکوال مطالعه ی موردی : سکونتگاه های روستایی شهرستان دلفان استان لرستان

دوره 7، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-138
ناصر شفیعی ثابت؛ بهزاد دوستی سبزی

9.

بررسی تأثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 31-44
فرشته کامیاب؛ محمد عابدینی؛ مسعود خضری

10.

بررسی تطبیقی واکنش شورای امنیت سازمان ملل متحد به پدیدۀ تروریسم قبل و بعد از 11 سپتامبر 2001

دوره 47، شماره 2، تیر 1396، صفحه 369-391
محمدجواد رنجکش؛ الهه پورجواد

11.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

12.

بررسی کاربرد قبل از برداشت سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کمّی و کیفی رز شاخه‌بریده

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 573-583
اصغر رمضانیان؛ سید حسین میردهقان؛ نجمه روشن ضمیر

13.

بررسی کیفیت اندام های گونه های گیاهی در مراحل مختلف فنولوژی با استفاده از دستگاه NIR(مطالعه موردی: مراتع ندوشن یزد)

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 139-149
راضیه شاه بندری؛ حسین ارزانی؛ ناصر باغستانی میبدی؛ محمدعلی زارع چاهوکی

14.

بررسی کیفیت شیمیایی آب و روند تغییرات پارامترهای کیفی در حوضۀ کشکان

دوره 5، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 23-36
حسن ترابی پوده؛ پرستو همه‌زاده

15.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 371-378
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی

16.

تأثیر تنش خشکی آخر فصل و توالی زراعی بر عملکرد کمّی و کیفی گندم آبی تحت مدیریت مرسوم و حفاظتی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-441
ایوب فصاحت؛ محمدرضا جهانسوز؛ محمدرضا مهرور؛ منوچهر گرجی؛ ناصر مجنون حسینی

17.

تأثیر غلظت های مختلف جیبرلین و 6- بنزیل آدنین روی خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم پُرپَر

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 9-20
عزیزاله خیری؛ احمد خلیقی؛ یونس مستوفی؛ روح‌انگیز نادری

18.

تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذیۀ خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میوۀ سیب رقم دلبار استیوال

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 503-515
سیروان منصوری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری؛ محمدعلی عسگری سرچشمه

19.

تأثیر مدیریت تلفیقی کود فسفر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم ذرت علوفه ای در ورامین

دوره 15، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 95-110
سید محمدرضا احتشامی؛ ایمان جان زمین؛ مهدی رمضانی؛ کاظم خاوازی؛ بهنام زند

20.

سنجش کیفیت خدمات مراکز خدمات ترویج کشاورزی با استفاده از مدل سِروُکوال در استان البرز

دوره 7، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 330-343
امید جمشیدی؛ سیدداوود حاجی‌میررحیمی؛ علی اسدی

21.

طبقه‌بندی عسل‌های با منشأ گیاهی مختلف با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 415-423
محمد حاجی نژاد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مرتضی آغباشلو

22.

مطالعه تأثیر اسید فنیل‌ فتالامیک و تغذیه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلوی رقم ‘مراغه’

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 887-896
عبداله خدیوی خوب



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب