1.

Alteration in Essential Oil Yield and Compositions of Multi-Cut Dracocephalum polychaetum Grown under Different Fertilization Methods

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 13-26
Abbas Fallah؛ S-Zahra Hosseini Cici

2.

Antimicrobial effect of clove alcoholic extract and essential oil on Escherichia coli O157: H7

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 120-124
Zahra Khoshdouni Farahani

3.

antimicrobial effect of Cuminum Cyminum essential oil on Iranian white soft cheese in air and modified atmosphere packaging during refrigerated storage

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hasan Ghandomi Nasrabadi

4.

Chemical composition and antimicrobial activity of Pelargonium roseum essential oil from Southwest of Iran

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 33-38
Fatemeh Azhdarzadeh؛ Mohammad Hojjati؛ Saeed Tahmuzi Didehban

5.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

6.

Comparison and Correlation of the Compositions in Volatile Constituents from Different Parts of Summer Savory (Satureja hortensis L.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 295-304
Karim Farmanpour-Kalalagh؛ Mehdi Mohebodini؛ Naser Sabaghnia

7.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

8.

Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 128-137
Reza Farahmandfar؛ Behraad Tirgarian

9.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

10.

Interactions of Organic Fertilizers and Planting Densities on Essential Oil and Plant Yield of Satureja mutica in Dry Farming

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 175-188
Borzou Yousefi؛ Armin Saed-Moucheshi؛ Mohamaad Gheitury

11.

Phenological Traits, Seed Yield, and Essential Oil Yield of Fifty Populations of Bitter Fennel (Foeniculum vulgare)

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 391-410
Keivan Bahmani؛ Azam Akbari؛ Ali Izadi-Darbandi؛ Tahereh Ghamari

12.

Phytochemical and Morphological Features of Moldavian Balm (Dracocephalum moldavica L.) and Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) in Intercropping and Pure Stand Cultivation Systems and Different Fertilizer Sources

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 237-256
Lida Ganbari Torkamany؛ Hassan Mahdavikia؛ Esmaeil Rezaei-Chiyaneh؛ Mohsen Barin؛ Martin Leonardo Battaglia

13.

Quantity and Quality of Hyssop (Hyssopus officinalis L.) Affected by Precision Harvesting

دوره 8، شماره 3، آذر 2021، صفحه 291-304
Ali Saebi؛ Saeid Minaei؛ Ali Reza Mahdavian؛ Mohammad-Taghi Ebadi

14.

اثرات اسانس آویشن شیرازی ‘ اسید استیک ‘ درجه حرارت وزمان نگهداری بر روی احتمال رشدیک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم درمحیط آبگوشت قلب –مغز

دوره 61، شماره 2، مرداد 1385
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده بستی؛ دکتر رضا عباسی فر؛ دکتر بهراد رادمهر

15.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

16.

اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 655-667
سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

17.

اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
رضا امیدبیگی؛ محمد محمودی سورستانی

18.

اثر تنش خشکی، سوپرجاذب و کود بر رشد نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1403
بهلول عباس زاده؛ معصومه لایق حقیقی؛ سمانه اسدی صنم؛ میثم انصاری

19.

اثر تنش شوری بر برخی عناصر معدنی و ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 127-139
سعید دوازده امامی؛ شکوفه انتشاری؛ مرضیه اله دادی؛ شهرام یاسمنی

20.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

21.

اثر سری‌های افزایشی در کشت مخلوط آفتابگردان و ریحان، تحت رژیم‌های آبیاری شور و شیرین بر عملکرد و شاخص سودمندی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 311-323
سارا نجفی؛ عیسی خمری؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده

22.

اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب

23.

اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion')

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 137-156
فرزاد عسگری؛ سپیده کلاته جاری؛ بابک متشرع زاده؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وریا ویسانی

24.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 775-788
اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی

25.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 615-629
مهدی طاهری اصغری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب