1.

اثر خشک کردن تدریجی یا ناگهانی گاو در زمان خشکی بر تولید شیر و تعداد سلول های بدنی در دوره شیردهی

دوره 16، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-3
وهب عظیم‌زاده

2.

اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور

3.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

4.

اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب

5.

اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-16
مهران جواهری بابلی؛ سارا فالحصیری

6.

ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک شده با روش های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 31-38
فریبا بیات؛ فوژان بدیعی؛ زهرا رفیعی درسنگی

7.

ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روش‌های الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 241-251
مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ شاهین رفیعی؛ احسان سوند رومی

8.

بررسی اثر پارامترهای برشی بر مدل‌سازی فرایند خشک شدن هویج

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 261-251
مریم نقی پورزاده ماهانی؛ عباس روحانی؛ محمد حسین آق خانی

9.

بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی‌های دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 191-199
حسین جعفریان؛ رضا طباطبایی کلور؛ سید رضا موسوی

10.

بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
مهدی کاشانی نژاد؛ سید علی مرتضوی؛ علی اکبر سیف کردی؛ یحیی مقصودلو

11.

بررسی تغییرات ضریب انتشار و چروکیدگی خرما (رقم برحی در مرحله خلال) در طی خشک کردن با استفاده از خشک کن قفسه‌ای

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

12.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

13.

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 91-100
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد

14.

تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165
حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی

15.

تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
حمیدرضا گازر؛ رامین حسین خواه

16.

تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی

17.

تاثیر خشک‌کردن بر قوه‌ی نامیه بذر ذرت

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 347-352
حسین جرگون؛ بهمن نجفی؛ ضرغام فاضل نیاری؛ ترحم مصری؛ رضا طباطبایی

18.

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن ضایعات استخوانی ماهی تون زرد باله (Thunuus albacares) بر مواد مغذی موجود در آن

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 325-338
روح الله نامدار طالشانی؛ هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی

19.

تعیین مشخصات و پارامترهای سینتیک خشک کردن ماده انفجاری پیکریت و طراحی یک خشک کن پیوسته

دوره 38، شماره 5، دی 1383
محمد مهدی منتظر رحمتی؛ بهمن امینی حری؛ جواد ایوانی

20.

شبیه‌سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
شاهین رفیعی؛ تیمور توکلی هشجین؛ محمدهادی خوش تقاضا

21.

مدل سازی سینتیک خشک شدن کلزا در خشک کن بستر سیال

دوره 40، شماره 2، اسفند 1388
حمیدرضا گازر



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب