1.

اثرات غلظتهای مختلف آفلاکسین B بر بقا و حرکت اسپرم اپیدیدیمی و انزالی قوچ در شرایط آزمایشگاهی

دوره 60، شماره 3، پاییز 1384
دکتر پژمان میرشکرایی؛ دکتر پرویز تاجیک؛ دکتر علیرضا خسروی

2.

اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 101-114
مهدی فریدی کلورزی؛ بهرام فلاحتکار؛ سهیل علی نژاد؛ داریوش داودی

3.

اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 20، شماره 1، بهار 1397، صفحه 145-157
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی

4.

ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا

دوره 64، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 177-187
مهرداد ولی‌پورمری؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ علی ارشدی

5.

بررسی تأثیر جدایه های تریکودرما در جلوگیری از رشد قارچ Aspergillus flavus و کاهش آفلاتوکسین روی پسته

دوره 2، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 71-79
ساناز چگینی؛ کیوان بهبودی؛ محمد جوان نیکخواه؛ محسن فرزانه

6.

بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
مهدی کاشانی نژاد؛ سید علی مرتضوی؛ علی اکبر سیف کردی؛ یحیی مقصودلو

7.

بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش آفلاتوکسین Aspergillus flavus

دوره 42، شماره 2، پاییز 1390، صفحه 191-198
محسن فرزانه؛ مسعود احمدزاده؛ علیرضا قاسم پور؛ منصوره میر ابوالفتحی؛ محمد جوان نیکخواه؛ عباس شریفی تهرانی

8.

بررسی نقش آفلاتوکسین در بی ثباتی بازار پسته و محاسبه تمایل به پرداخت جهت کاهش آلودگی

2-41، شماره 2، تابستان 1389، صفحه 159-169
محمد عبداللهی عزت آبادی

9.

تأثیر اسانس و عصارههای مختلف مرزه ماکروسیفون و مرزه خوزستانی بر رشد میسلیومی و تولید آفلاتوکسینB1 قارچ آسپرژیلوس فلاووس

دوره 70، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 139-145
اکبر گران؛ بنت الهدی صالح نیا؛ حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ محمود شیوازاد

10.

تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین

دوره 73، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 419-425
مجتبی افشین؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ عباس محمدی

11.

تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 59-70
پیروز شاکری؛ مرتضی رضایی؛ سید احمد میرهادی

12.

تأثیر سم‌زدایی ذرت آلوده به آفلاتوکسین با عصاره آبی آویشن بر عملکرد و پروتئین تام خون بلدرچین ژاپنی

دوره 70، شماره 1، بهار 1394، صفحه 79-87
اکبر گران؛ محمود شیوازاد؛ علیرضا قاسم پور

13.

طراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پسته‌های معیوب از سالم با استفاده از شبکه‌های عصبی عمیق

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 149-159
علی دینی؛ حسین قیومی زاده؛ علی اکبر رحیمی فرد؛ علی فیاضی؛ محمدعلی افتخاری؛ مهدی عباس زاده

14.

کارایی پروبیوتیک و جاذب‎های سموم (آلی و معدنی) در کاهش اثرات آفلاتوکسین بر عملکرد رشد، تغییرات بیوشیمیایی سرم خون و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 75، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 431-441
فرزانه خورشیدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی؛ هما آراک؛ ناهید مژگانی

15.

مطالعه ضایعات آسیب شناسی کبد و عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده از ذرت آلوده به‌ آفلاتوکسین آمونیاکی شده

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
علیرضا صفامهر؛ عبدالامیر علامه؛ محمود شیوازاد؛ محمد مرادی شهر بابک؛ سید احمد میر هادی

16.

هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae)

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 285-293
سمانه ترابی؛ سیدرضا حسن بیگی؛ بهزاد ستاری؛ برات قبادیان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.