
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,762 |
تعداد مقالات | 72,836 |
تعداد مشاهده مقاله | 131,841,953 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,528,645 |
1. | اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجههای گوشتی تغذیهشده با منابع مختلف چربی | |||
دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446 | ||||
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی | ||||
2. | اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتیاکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتیبادی جوجههای گوشتی | |||
دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 147-156 | ||||
محمد رضا رضوانی؛ شهرام رحیمی | ||||
3. | اثر روغن سویا و نفتالیناستیکاسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانهها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘ | |||
دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 357-371 | ||||
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی | ||||
4. | اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئینهای سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجههای گوشتی | |||
دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-414 | ||||
بهمن نویدشاد | ||||
5. | اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین | |||
دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 299-307 | ||||
محسن بیات؛ حسن علی¬عربی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ زهرا زمانی؛ امیر حسین دزفولیان | ||||
6. | اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-9 | ||||
احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی | ||||
7. | اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغالههای نر | |||
دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560 | ||||
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی | ||||
8. | استفاده از مخلوط روغن سویا با روغن هیدروژنه کامل برای ساخت انواع شورتنینگ | |||
دوره 34، شماره 3، خرداد 1382 | ||||
شهین زمردی؛ رضا شکرانی؛ محمدشاهدی؛ شهرام دخانی | ||||
9. | اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 129-143 | ||||
حسین ایراندوست؛ علی پارسا؛ حمیدرضا مصلحی | ||||
10. | بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |||
دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 7-16 | ||||
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان | ||||
11. | بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانهزنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود | |||
دوره 41، شماره 1، تیر 1389 | ||||
علیرضا طلایی؛ فاطمه ناظوری؛ امان اله جوانشاه | ||||
12. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا | |||
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 655-662 | ||||
مصطفی نجفی امیری؛ رضا فرهمندفر؛ مهدی چرمچیان لنگرودی | ||||
13. | بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا | |||
دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 131-139 | ||||
مونا مظاهری کلهرودی؛ علیرضا بصیری؛ حسین جلالی | ||||
14. | تأثیر افزودن پودر چربی پالم، روغن سویا یا دانه کامل سویای تفداده در جیره دوره انتقال بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین | |||
دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 347-355 | ||||
یوسف روزبهان؛ سعید کریمی دهکردی؛ حمیدرضا رحمانی؛ محمد خوروش | ||||
15. | تأثیر تیمار روغن گرمایی بر مقاومت به هوازدگی چوب صنوبر | |||
دوره 77، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 55-71 | ||||
مریم حاصلی؛ داود افهامی سیسی؛ علی عبدالخانی؛ رضا اولادی | ||||
16. | تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی | |||
دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 223-233 | ||||
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی | ||||
17. | مدل سازی راکتور هیدروژناسیون روغن سویا | |||
دوره 42، شماره 2، اردیبهشت 1387 | ||||
رحمت ستوده قره باغ؛ لیلا نیک نام؛ نوید مستوفی | ||||
18. | مطالعه اثرات سطوح کنجاله کانولا و منابع مختلف چربی بر صفات کیفی تخممرغ و عملکرد مرغهای تخمگذار سویۀ های لاین W-36 | |||
دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 357-367 | ||||
علیرضا صفامهر؛ نعیم خندانی کوزه کنان؛ محمدحسین شهیر | ||||
|