تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,833 |
تعداد مقالات | 64,016 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,271,566 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,167,576 |
1. | Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers | |||
دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 307-318 | ||||
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami | ||||
2. | اثر افزودن ضایعات خشک فرآوردههای لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین | |||
دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 329-337 | ||||
علی رضا آقاشاهی؛ هادی حسینی؛ سید عبداله حسینی؛ امیررضا صفائی؛ علیرضا یوسفی؛ جعفر رمضانخانی | ||||
3. | اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) | |||
دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 259-269 | ||||
مرضیه حیدریه؛ نجمه شیخ زاده | ||||
4. | اثر تفالۀ سیب سیلوشده با اوره بر عملکرد و ویژگیهای لاشۀ بره های نژاد قزل | |||
دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 81-88 | ||||
علی صالح بهمن پور؛ علیرضا بیات؛ محمد دادپسند؛ محمد جواد ضمیری | ||||
5. | اثر جاذب سم چند جزئی در جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بافتشناسی کبد جوجه گوشتی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 خرداد 1402 | ||||
یاسمین بحری؛ حسین مروج | ||||
6. | اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغالههای شیرخوار نژاد سانن | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1402 | ||||
ساسان قمری؛ فرهنگ فاتحی؛ کامران رضایزدی | ||||
7. | اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) | |||
دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 123-134 | ||||
نسرین عبدالرحمن؛ هاژاو مراد؛ نازنین حسن؛ هاوان سلیمان؛ هیوار سالح | ||||
8. | اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره غذایی بر عملکرد، فراسنجههای خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 175-187 | ||||
صیفعلی ورمقانی؛ فرزاد بسطامی؛ محمد اکبری قرایی | ||||
9. | اثر دو نوع اسیدی کننده خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم و عملکرد جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 415-425 | ||||
محمدرضا رضوانی؛ گوهر سعادت منش | ||||
10. | اثر رنگهای مختلف نور بر رشد ماهی مولی(Poecilia latipinna) | |||
دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 177-184 | ||||
سعید شهبازی ناصرآباد؛ حامد غفاری فارسانی؛ مجید عابدی؛ قاسم رشیدیان | ||||
11. | اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی | |||
دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 563-573 | ||||
مهدى افرا؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق | ||||
12. | اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |||
دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 697-709 | ||||
ناصر خاکشور؛ حیدر زرقی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||||
13. | اثر نانو اکسید مس و الیگوساکارید مانان بر گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد رشد در جوجه های گوشتی | |||
دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 153-161 | ||||
شهین ثابت سروستانی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد جواد ضمیری؛ شهرام شکر فروش؛ هادی آتشی؛ نجمه مصلح | ||||
14. | اثر وزن اولیه جوجه و تراکم مواد مغذی جیره بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 477-488 | ||||
محسن ذاکر جعفری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی | ||||
15. | استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیۀ مرطوب جوجه های گوشتی | |||
دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 351-359 | ||||
منصور یزدانیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری | ||||
16. | بررسی اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی | |||
دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 157-166 | ||||
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوریجلیانی | ||||
17. | بررسی اثر چغندر علوفهایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون برههای نر پرواری | |||
دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 59-69 | ||||
علی رضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ محمد شاهوردی؛ محسن محمدی ساعی؛ میرحسن بیرانوند؛ علی رضا آقاشاهی؛ حسن فضائلی؛ امین کاظمی زاده | ||||
18. | بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus) | |||
دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 43-52 | ||||
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد | ||||
19. | بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) | |||
دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 130-143 | ||||
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ محمد خادمی حمیدی؛ عافیه ناظر | ||||
20. | بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |||
دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 424-434 | ||||
احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی | ||||
21. | بررسی رشد جبرانی ماهی بارب حلب (Barbonymus schwanenfeldii) بعد از دورههای گرسنگی و غذادهی مجدد | |||
دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 519-524 | ||||
خلیل اسلاملو؛ مریم عضدی؛ وحید مرشدی | ||||
22. | بهکارگیری منابع کربنی مختلف در سیستم بیوفلاک بر کیفیت آب، شاخصهای رشد و ترشح نیتروژن متابولیکی در ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |||
دوره 75، شماره 4، آذر 1401، صفحه 549-564 | ||||
حجت جعفریان؛ ملیحه براتی قلعه شیری؛ ضیاء کردجزی؛ حسین آدینه؛ محمد فرهنگی | ||||
23. | پیشرفتهای اخیر در ارتباط با نقش آنزیم فیتاز و آنزیم تجزیهکننده پلیساکاریدهای غیرنشاستهای اگزوژنوس (برونزادی) در تغذیه طیور | |||
دوره 20، شماره 2، آذر 1399، صفحه 13-18 | ||||
رضا کنعانی؛ شهگل رهبری | ||||
24. | تأثیرات تغذیۀ سطوح بالای ال-آرژنین در دورۀ آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی | |||
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 169-179 | ||||
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||||
25. | تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغالههای عدنی | |||
دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 365-377 | ||||
محمود دشتی زاده؛ محسن ساری؛ حسن فضائلی | ||||
|