1.

Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers

دوره 10، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 307-318
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami

2.

اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 329-337
علی رضا آقاشاهی؛ هادی حسینی؛ سید عبداله حسینی؛ امیررضا صفائی؛ علیرضا یوسفی؛ جعفر رمضانخانی

3.

اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)

دوره 72، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 259-269
مرضیه حیدریه؛ نجمه شیخ زاده

4.

اثر تفالۀ سیب سیلوشده با اوره بر عملکرد و ویژگی‏های لاشۀ بره‏ های نژاد قزل

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 81-88
علی صالح بهمن پور؛ علیرضا بیات؛ محمد دادپسند؛ محمد جواد ضمیری

5.

اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. )

دوره 73، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 123-134
نسرین عبدالرحمن؛ هاژاو مراد؛ نازنین حسن؛ هاوان سلیمان؛ هیوار سالح

6.

اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 175-187
صیفعلی ورمقانی؛ فرزاد بسطامی؛ محمد اکبری قرایی

7.

اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 415-425
محمدرضا رضوانی؛ گوهر سعادت منش

8.

اثر رنگ‌های مختلف نور بر رشد ماهی مولی(Poecilia latipinna)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 177-184
سعید شهبازی ناصرآباد؛ حامد غفاری فارسانی؛ مجید عابدی؛ قاسم رشیدیان

9.

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 563-573
مهدى افرا؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق

10.

اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 697-709
ناصر خاکشور؛ حیدر زرقی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

11.

اثر نانو اکسید مس و الیگوساکارید مانان بر گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد رشد در جوجه های گوشتی

دوره 71، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 153-161
شهین ثابت سروستانی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد جواد ضمیری؛ شهرام شکر فروش؛ هادی آتشی؛ نجمه مصلح

12.

استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیۀ مرطوب جوجه های گوشتی

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 351-359
منصور یزدانیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

13.

بررسی اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی

دوره 44، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 157-166
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوریجلیانی

14.

بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، بهار 1396، صفحه 43-52
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد

15.

بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک)

دوره 72، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 130-143
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ محمد خادمی حمیدی؛ عافیه ناظر

16.

بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 424-434
احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی

17.

بررسی رشد جبرانی ماهی بارب حلب (Barbonymus schwanenfeldii) بعد از دوره‌های گرسنگی و غذادهی مجدد

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 519-524
خلیل اسلاملو؛ مریم عضدی؛ وحید مرشدی

18.

پیشرفت‌های اخیر در ارتباط با نقش آنزیم فیتاز و آنزیم تجزیه‌کننده پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای اگزوژنوس (برون‌زادی) در تغذیه طیور

دوره 20، شماره 2، پاییز 1399، صفحه 13-18
رضا کنعانی؛ شهگل رهبری

19.

تأثیرات تغذیۀ سطوح بالای ال-آرژنین در دورۀ آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 169-179
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی

20.

تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی

دوره 22، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 365-377
محمود دشتی زاده؛ محسن ساری؛ حسن فضائلی

21.

تأثیر ال-آرژنین بر رشد، رودۀ کوچک و سامانۀ ایمنی در جوجه‌‌های گوشتی در دورۀ آغازین پرورش

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 223-233
مسعود ادیب مرادی؛ مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ کرامت نوری جلیانی

22.

تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
شیرین هنربخش؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد

23.

تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792)

دوره 73، شماره 1، بهار 1399، صفحه 101-112
حجت جعفریان؛ شمس ا... کوهساریان؛ رحمان پاتیمار؛ حسین آدینه

24.

تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 148-160
عباس زمانی؛ ابوذر معافی

25.

تاثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا با و بدون استفاده از آنزیم بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و غلظت پلاسمایی هورمون‌های تیروئید جوجه خروس‌های گوشتی

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
مجتبی نوبخت؛ فریبرز خواجعلی؛ مهراب فرجی نافچی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.