1.

اثرات بتائین بر تغییرات رشد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 297-304
زاهد عزیز مسگری؛ محسن دانشیار؛ علی میرزا آقازاده

2.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه‌های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 821-830
مختار فتحی؛ محمد حیدری

3.

اثرات ویتامین‌های E و C بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار، فراسنجه‌های خونی و کلسترول تخم‌مرغ

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 137-142
مجتبی زاغری؛ مازیار محیطی اصلی

4.

اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 389-398
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ جواد زارعی

5.

اثر افزودن گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی شاخصه‌های کیفی گوشت بره‌های پرواری عربی-رومانف

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 31-43
پروین علی‌میرزایی؛ مرتضی چاجی

6.

اثر تغذیه اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و ‏فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 243-251
حسین بائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

7.

اثر سطوح کوآنزیم Q10 بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، خواص ارگانولپتیک گوشت و نمو دستگاه گوارش بلدرچین های ژاپنی نر

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 143-153
محمد امیدی زاده؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی

8.

اثر کنجاله کنجد تخمیر شده با مخلوطی از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، باسیلوس سابتیلیس و قارچ آسپرژیلوس نایجر بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، ایمنی و معدنی‌شدن استخوان در جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1403
یاسر سالاری تلمادره؛ وحید رضایی پور؛ روح الله عبداله پور؛ شهاب الدین قره ویسی

9.

بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 59-69
علی رضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ محمد شاهوردی؛ محسن محمدی ساعی؛ میرحسن بیرانوند؛ علی رضا آقاشاهی؛ حسن فضائلی؛ امین کاظمی زاده

10.

بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه ‏های خونی جوجه های گوشتی‏

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 63-73
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

11.

بررسی تأثیر جیره‌های غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار تحت تنش فیزیولوژیک

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده

12.

تأثیرات تغذیۀ سطوح بالای ال-آرژنین در دورۀ آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 169-179
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی

13.

تأثیر افزودن روی و مس به جیرۀ میش‌های آبستن در اواخر دورۀ آبستنی بر پروفیل مواد کانی خون و شیر، عملکرد رشد بره‌ها و برخی فراسنجه‌های خونی

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 267-284
لیلا چراغی مشعوف؛ حسن علی عربی؛ عباس فرح آور؛ پویا زمانی؛ رضا علیمحمدی

14.

تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنوا بر عملکرد تولیدی، فراسنجه‌های خونی، آنزیم‌های کبدی و پاسخ ایمنی بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 451-462
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

15.

تأثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 67، شماره 4، دی 1391، صفحه 313-323
امید افسریان؛ مینا محمدی؛ شهاب قاضی؛ سعید مرادی

16.

تأثیر پودر و عصارۀ هیدروالکلی زنیان در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، مورفولوژی روده و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 289-299
محمد رضا گنجه؛ محمد سالار معینی

17.

تأثیر ترکیبی پپتیدهای زیست‌فعال کنجاله کنجد و اسانس‌های گیاهی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های ایمنی و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 175-186
محمد مهدی بهادری؛ وحید رضایی پور؛ روح الله عبداله پور؛ مهرداد ایرانی

18.

تأثیر روش‌های مختلف از شیرگیری بر عملکرد رشد، سلامتی‌، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه‌، خون و بازده اقتصادی گوساله‌های هلشتاین

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 461-475
محمد حیدریان؛ جواد بیات کوهسار؛ یوسف مصطفی لو؛ بلال صادقی؛ فرید مسلمی پور

19.

تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیتدار بر عملکرد، قابلیت ‌هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-14
کامل عموزاده آرائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

20.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین E بر برخی شاخص ‏های رشد و فراسنجه‏ های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 76، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 71-88
مرتضی ساحلی؛ هومن رجبی اسلامی؛ محمود محسنی؛ مهدی سلطانی

21.

تأثیرسینبیوتیک بر فراسنجه‌های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ و قدرت جوجه‌درآوری در مرغ‌های مادر گوشتی

دوره 69، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 65-71
حسین فلاح؛ اردشیر محیط؛ زربخت انصاری

22.

تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 525-533
سید حامد موسوی علمداردهی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده؛ محمد کاظمی فرد

23.

تاثیرگیاه دارویی رزماری بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 4، دی 1396، صفحه 425-434
محمد سفلایی شهربابک؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

24.

مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 85-92
بهریه شاهی؛ رسول پیرمحمدی؛ عبدالرحمان امینی

25.

مطالعه سنتز نانو ذرات سلنیم و بررسی تأثیر تغذیه آن در مقایسه با سایر منابع سلنیم بر روی فراسنجه‎های خونی با تکیه بر شاخصه‎های عملکرد کبدی در گاوهای هلشتاین

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 17-25
صادق هاشمی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی؛ ابولفضل زالی؛ روناک رفیع پور؛ منوچهر امینی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب