1.

Assessment of Quality and Biochemical Changes in Indian Jujube Fruits (Ziziphus mauritiana Lamk.): Effect of Chitosan Coating and Putrescine Treatments

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 481-490
Hossein Meighani؛ Mohammad Sadat-Hosseini

2.

Effect of Maturity Stage of Olive Fruit on Quality of Olive Products

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 159-165
Azhar Hussain؛ Muhammad Ashraf Sumrah؛ Attiq Akhtar؛ Syed Hamza Mahfooz؛ Muhammad Azeem Tariq

3.

Impact of Menthol and Thymol in Combination with Modified Atmosphere Packaging for the Safety and Quality Retention of Apricot Fruits during Cold Storage

دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 513-522
Seyed Hossein Mirdehghan؛ Farhad Pirzad؛ Sirvan Pireh؛ Maryam Hashemi؛ Daniel Valero

4.

آموزش معماری و بی ارزشی ارزش ها

دوره 14، شماره 14، تیر 1382
دکتر عیسی حجت

5.

اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 595-608
فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی

6.

اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702
ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم

7.

اثر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین و پوترسین بر کیفیت انباری میوه کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 43، شماره 3، آبان 1391، صفحه 331-336
پدرام عصار؛ مجید راحمی؛ لیلا تقی پور

8.

اثر محلول‌‌پاشی قبل از برداشت آهن و سالیسیلیک‌اسید بر‎ ‎برخی خصوصیات انبارمانی آلو رقم خاکی ‏‏(‏Prunus salicina cv. Flavor supreme pluot‏) در دو دمای سردخانه‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 85-98
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی

9.

بررسی برهم‌کنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آب‌وهوایی مشهد

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه

10.

بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 649-660
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی؛ مسعود بازگیر

11.

تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 81-91
فاطمه نوروزی فاز؛ سیدحسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حسین علایی

12.

تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 493-503
رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

13.

تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه‏ وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera)

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 137-149
ساره رحیمی؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

14.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 99-112
زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی

15.

تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 649-658
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی

16.

تأثیر هرس تابستانه و محلول‌پاشی کلرید کلسیم بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوۀ کیوی (Actinidia deliciosa cv.Hayward)

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 71-79
زینب محسنی؛ حسین صادقی؛ مجتبی محمودی

17.

تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 149-159
حسن خوش قلب؛ کاظم ارزانی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

18.

کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 387-398
سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی‌زاده؛ فرهاد پیرزاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب