تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,564 |
تعداد مقالات | 70,849 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,993,518 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,219,716 |
1. | A study of the employment of melatonin supplementation and darkness regime on reducing the negative effects of acute heat stress and mortality in broiler chickens | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 7-17 | ||||
Mohammad Hassanzadeh؛ Amir Ahmad Moghimi Niaki؛ Vahab Babapour؛ Ardshir Mohit؛ Sara Mirzaie | ||||
2. | Detection of cytolethal distending toxin (cdt) Genes in Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolated from the intestinal of commercial broiler chickens, turkey and quail of Iran | |||
دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 109-116 | ||||
Roja Shojaei Kavan؛ Mohammad Hassanzadeh؛ Mohammad Hassan Bozorgmehri Fard؛ Seyed Ali Pourbakhsh؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Abbas Barin؛ Iradj Ashrafi | ||||
3. | Effect of in ovo Injection of Nicotonic Acid, Pantothenic Acid or Folic Acid on Immune System and Growth of Broiler Chickens | |||
دوره 13، شماره 4، دی 2019، صفحه 411-420 | ||||
Asaad Parnian؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei؛ Reza Behmaram؛ Hamid Deldar | ||||
4. | Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers | |||
دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 307-318 | ||||
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami | ||||
5. | Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract on antioxidant status in chicken thigh meat | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 73-81 | ||||
Maryam Mirderikvandi؛ Ali Kiani؛ Majid Khaldari؛ Masoud Alirezaei | ||||
6. | Efficacy of Different Blends of Essential Oils on Growth Performance, Blood Metabolites, Gut Microflora, and Meat Quality of Broilers | |||
دوره 13، شماره 2، تیر 2019، صفحه 199-215 | ||||
Maziar Mohiti Asli؛ Milad Khedmatgozar؛ Hassan Darmani kuhi؛ Mohsen Farzaneh | ||||
7. | Fermented Feather Meal Improves the Antioxidant Status, Meat Quality, and Immune Response of Broilers | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 اردیبهشت 1403 | ||||
Hassan Safari؛ Ardeshir Mohit؛ Maziar Mohiti-Asli | ||||
8. | Plasma pharmacokinetics and muscle disposition of marbofloxacin in chickens | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 1-6 | ||||
Natalia Urzúa؛ C. Errecalde؛ Guillermo Prieto؛ C. Lüders؛ E. Picco؛ M. Paula Tonini | ||||
9. | Radiographic findings of excretory urography of avian kidneys after nephropathy-induced in broiler chicken as a model | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1403 | ||||
Mahsa Zangisheh؛ Majid Masoudifard؛ Seyed Ahamd Madani؛ Alireza Vajhi؛ Hamideh Hassannejad؛ Ameneh Ghojoghi | ||||
10. | Rapid differentiation between very virulent and classical infectious bursal disease viruses isolated in Iran by RT-PCR/REA | |||
دوره 2، شماره 2، دی 2008، صفحه 111-117 | ||||
Jamshid Razmyar؛ Seyed Mostafa Peighambari | ||||
11. | Relative effectiveness of herbal methionine compared to DLmethionine on growth, performance and carcass responses basis in broiler chickens | |||
دوره 7، شماره 2، مهر 2013، صفحه 95-101 | ||||
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb | ||||
12. | The effect of rice husk as an insoluble dietary fiber source on intestinal morphology and Lactobacilli and Escherichia coli populations in broilers | |||
دوره 10، شماره 3، آذر 2016، صفحه 217-224 | ||||
Ali Abazari؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Saeid Nikbin | ||||
13. | Tissue distribution of artemisinin in broiler chickens following single or multiple oral administration | |||
دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 285-294 | ||||
Saied Habibian Dehkordi؛ Hossein Ali Arab؛ Motahareh Esmaeili؛ Jahangir Kabutari؛ Amir Ali Shahbazfar | ||||
14. | Use of Broccoli (Brassica oleracea L. var. Italica) in Comparison to AscorbicAcid to Decrease Pulmonary Hypertension Syndrome in Broiler Chickens | |||
دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 372-384 | ||||
Milad Babaahmadi Milani؛ Abdol Karim Zamani Moghaddam؛ Zahra Khosravi؛ Abdolnaser Mohebi | ||||
15. | آثار استفاده از پلیاتیلنگلیکول و بیکربناتسدیم بر بهبود ارزش تغذیهای جیرههای حاوی تانن در جوجههای گوشتی | |||
دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 163-175 | ||||
فرزانه محمدی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها؛ شیما حسینی فر | ||||
16. | آثار جاذبهای مختلف بر عملکرد و فراسنجههای کبدی جوجههای گوشتی تغذیهشده با جیرههای آلوده به آفلاتوکسین | |||
دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 329-339 | ||||
مولود پارسافر؛ مازیار محیطی اصلی؛ محسن فرزانه | ||||
17. | اثر 1- آلفا هیدروکسی کوله¬کلسیفرول بر روی عملکرد جوجه¬های گوشتی | |||
دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 23-33 | ||||
ایمان چاکسری؛ مجتبی زاغری؛ سعید خلجی | ||||
18. | اثر آنزیم زایلاناز و اسانس باریجه (Ferula gumosa Boiss) در جیرههای بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجههای گوشتی | |||
دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 1-14 | ||||
اردشیر محیط؛ زهرا علیمرادی تمرین؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده | ||||
19. | اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی | |||
دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 467-478 | ||||
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور | ||||
20. | اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |||
دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 521-531 | ||||
طاهره مرصادی ثابت کردمحله؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن درمانی کوهی | ||||
21. | اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی | |||
دوره 35، شماره 4، تیر 1383 | ||||
مرتضی مهری؛ احمد زارع شحنه؛ عبدالحسین سمیع | ||||
22. | اثرات افزودن سطوح مختلف سینبیوتیک بومی ایرانی به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی | |||
دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 177-187 | ||||
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ حمیدرضا خوش کردار؛ محمد رضا سلیمانی دامنه | ||||
23. | اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخهای ایمنی و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی | |||
دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 61-71 | ||||
لیلی جمشیدی؛ سید عبداله حسینی؛ امیرحسین علیزاده قمصری | ||||
24. | اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی | |||
دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 337-345 | ||||
محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان | ||||
25. | اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجههای خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجههای گوشتی | |||
دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 821-830 | ||||
مختار فتحی؛ محمد حیدری | ||||
|