1.

A study of the employment of melatonin supplementation and darkness regime on reducing the negative effects of acute heat stress and mortality in broiler chickens

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 7-17
Mohammad Hassanzadeh؛ Amir Ahmad Moghimi Niaki؛ Vahab Babapour؛ Ardshir Mohit؛ Sara Mirzaie

2.

Detection of cytolethal distending toxin (cdt) Genes in Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolated from the intestinal of commercial broiler chickens, turkey and quail of Iran

دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 109-116
Roja Shojaei Kavan؛ Mohammad Hassanzadeh؛ Mohammad Hassan Bozorgmehri Fard؛ Seyed Ali Pourbakhsh؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Abbas Barin؛ Iradj Ashrafi

3.

Effect of in ovo Injection of Nicotonic Acid, Pantothenic Acid or Folic Acid on Immune System and Growth of Broiler Chickens

دوره 13، شماره 4، اسفند 2019، صفحه 411-420
Asaad Parnian؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei؛ Reza Behmaram؛ Hamid Deldar

4.

Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 307-318
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami

5.

Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract on antioxidant status in chicken thigh meat

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 73-81
Maryam Mirderikvandi؛ Ali Kiani؛ Majid Khaldari؛ Masoud Alirezaei

6.

Efficacy of Different Blends of Essential Oils on Growth Performance, Blood Metabolites, Gut Microflora, and Meat Quality of Broilers

دوره 13، شماره 2، شهریور 2019، صفحه 199-215
Maziar Mohiti Asli؛ Milad Khedmatgozar؛ Hassan Darmani kuhi؛ Mohsen Farzaneh

7.

Plasma pharmacokinetics and muscle disposition of marbofloxacin in chickens

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 1-6
Natalia Urzúa؛ C. Errecalde؛ Guillermo Prieto؛ C. Lüders؛ E. Picco؛ M. Paula Tonini

8.

Rapid differentiation between very virulent and classical infectious bursal disease viruses isolated in Iran by RT-PCR/REA

دوره 2، شماره 2، دی 2008، صفحه 111-117
Jamshid Razmyar؛ Seyed Mostafa Peighambari

9.

Relative effectiveness of herbal methionine compared to DLmethionine on growth, performance and carcass responses basis in broiler chickens

دوره 7، شماره 2، مهر 2013، صفحه 95-101
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb

10.

The effect of rice husk as an insoluble dietary fiber source on intestinal morphology and Lactobacilli and Escherichia coli populations in broilers

دوره 10، شماره 3، آذر 2016، صفحه 217-224
Ali Abazari؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Saeid Nikbin

11.

Tissue distribution of artemisinin in broiler chickens following single or multiple oral administration

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 285-294
Saied Habibian Dehkordi؛ Hossein Ali Arab؛ Motahareh Esmaeili؛ Jahangir Kabutari؛ Amir Ali Shahbazfar

12.

Use of Broccoli (Brassica oleracea L. var. Italica) in Comparison to AscorbicAcid to Decrease Pulmonary Hypertension Syndrome in Broiler Chickens

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 372-384
Milad Babaahmadi Milani؛ Abdol Karim Zamani Moghaddam؛ Zahra Khosravi؛ Abdolnaser Mohebi

13.

آثار استفاده از پلی‌اتیلن‌گلیکول و بی‌کربنات‌سدیم بر بهبود ارزش تغذیه‌ای جیره‌های حاوی تانن در ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 163-175
فرزانه محمدی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها؛ شیما حسینی فر

14.

آثار جاذب‌های مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های کبدی جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های ‏آلوده به آفلاتوکسین

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 329-339
مولود پارسافر؛ مازیار محیطی اصلی؛ محسن فرزانه

15.

اثر 1- آلفا هیدروکسی کوله¬کلسیفرول بر روی عملکرد جوجه¬های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 23-33
ایمان چاکسری؛ مجتبی زاغری؛ سعید خلجی

16.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

17.

اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 521-531
طاهره مرصادی ثابت کردمحله؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن درمانی کوهی

18.

اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
مرتضی مهری؛ احمد زارع شحنه؛ عبدالحسین سمیع

19.

اثرات افزودن سطوح مختلف سین‌بیوتیک بومی ایرانی به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 177-187
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ حمیدرضا خوش کردار؛ محمد رضا سلیمانی دامنه

20.

اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 337-345
محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان

21.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه‌های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 821-830
مختار فتحی؛ محمد حیدری

22.

اثرات عصاره آویشن باغی و ویتامین E بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وزن اندام‌های لنفوئیدی جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 189-199
جمیل حبیبی؛ حسین رضا شهبازی؛ فروغ محمدی

23.

اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 271-283
محمود صحراائی؛ حسین جانمحمدی

24.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

25.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.