1.

An improved model of continuous leaching systems using segregation approach

دوره 54، شماره 2، پاییز و زمستان 2020، صفحه 129-133
Abdolrahim Foroutan؛ Hojjat Naderi؛ Mohammad Reza Khalesi؛ Reza Dehghan

2.

Effect of spray drying conditions and feed composition on the physical properties of barerry (Berberis vulgaris) juice powder

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 117-126
Atefeh Ghollasi؛ Farideh Tabatabaei Yazdi؛ Mehdi Varidi؛ Mohebbat Mohebbi

3.

The effect of rice husk as an insoluble dietary fiber source on intestinal morphology and Lactobacilli and Escherichia coli populations in broilers

دوره 10، شماره 3، پاییز 2016، صفحه 217-224
Ali Abazari؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Saeid Nikbin

4.

The physical and rheological properties of egg albumin emulsions are influenced by basil seed gum as the stabilizer

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 2020، صفحه 61-68
Saeed Mirarab Razi؛ Ali Motamedzadegan؛ Seyed Ahmad Shahidi؛ Ali Rashidinejad

5.

ابعاد و توزیع ذرات معلق رسوب یافته بر سطح برگ درختان زبان‌گنجشک، چنار و اقاقیا

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 41-49
کژال منوچهری؛ انوشیروان شیروانی؛ پدرام عطارد؛ یحیی خداکرمی

6.

آثار اندازه قطعات علوفه، فشار پرس هیدرولیک و زمان توقف فشار بر قابلیت ماندگاری و ریزش ذرات بلوک های خوراک کامل

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 569-584
سیروس فراستی؛ محمد معینی؛ فردین هژبری؛ حسن فضایلی

7.

اثر اندازه ذرات‎ ‎ذرت و منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد و خصوصیات لاشه و دستگاه گوارش ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 151-161
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ وحید عطابیگی؛ رضا عبداللهی

8.

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 563-573
مهدى افرا؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق

9.

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر مورفولوژی و جمعیت باکتریایی روده جوجه های گوشتی

دوره 72، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 183-194
مهدی افرا؛ بهمن نویدشاد؛ مسعود ادیب مرادی؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق

10.

اثر سطح و اندازه ذرات پلی‌ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 625-639
امیر سالاری نیا؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ مسلم باشتنی

11.

بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا

دوره 43، شماره 2، زمستان 1391، صفحه 163-167
مهرناز امینی فر؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده؛ زهرا امام جمعه

12.

بهینه‌سازی عملکرد دستگاه قرص‌ساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجه‌فرنگی به روش سطح پاسخ

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 37-49
رضا ترکاشوند؛ رضا امیری چایجان؛ علی قاسمی

13.

بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 355-365
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

14.

تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 873-881
هیمن نوربخش؛ زهرا امام جمعه

15.

مشخصات توزیع، رهاسازی، رفتار زیست‌محیطی و ارزیابی خطرکادمیوم در پسماندهای معدن سرب-روی

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 411-426
احمد اخوان؛ احمد گلچین

16.

مطالعه نرخ فرونشست و توزیع اندازه ذرات گردوغبار با توجه به خصوصیات اراضی در کانون فوق بحرانی هویزه-خرمشهر

دوره 51، شماره 6، شهریور 1399، صفحه 1555-1565
رضا امین فر؛ احمد لندی؛ سعید حجتی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.