تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,562 |
تعداد مقالات | 70,811 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,864,107 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,088,351 |
1. | اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچینهای ژاپنی | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 19-28 | ||||
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شکوفه غضنفری | ||||
2. | اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی | |||
دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 41-48 | ||||
احمد افضل زاده؛ محسن آبسالان؛ سید داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی | ||||
3. | اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی | |||
دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 67-78 | ||||
عادل محمدی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی | ||||
4. | بررسی امکان استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در تغذیه مرغان تخم گذار | |||
دوره 14، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 1-10 | ||||
امید وثوق شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ سید داود شریفی؛ قدرت اله میرزاده؛ فیروز عسکری | ||||
5. | بررسی تأثیر اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |||
دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 63-73 | ||||
فرزانه رحیمی نیت؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی | ||||
6. | بررسی تأثیر استفاده از امولسیفایر در جیرههای با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتیی | |||
دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 151-163 | ||||
مرتضی پاشایی جلال؛ سید داود شریفی؛ شیرین هنربخش | ||||
7. | تأثیر آنزیم های تجاری ناتافوس و سافیزیم در جیره های حاوی سبوس برنج بر عملکرد جوجه های گوشتی | |||
دوره 14، شماره 2، دی 1391، صفحه 1-10 | ||||
محمدرضا عالمیان؛ علی اکبر خادم؛ سید داود شریفی | ||||
8. | تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجههای گوشتی | |||
دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-512 | ||||
میثم تمیزی جونقانی؛ شکوفه غضنفری؛ علیرضا آقاشاهی؛ سید داوود شریفی؛ سید عبدالله حسینی | ||||
9. | تأثیر استفاده از آنزیم ناتوزایم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی | |||
دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 1-10 | ||||
گلستان گلستانی میلانلو؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ علی اکبر خادم | ||||
10. | تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسیدهای چرب منی در خروسهای مسن مادر گوشتی | |||
دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 279-290 | ||||
بهنام عباسپور؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شیرین هنربخش | ||||
11. | تأثیر افزودن پروبیوتیک، پریبیوتیک و مخلوط آنها به جیره های با کاهش پروتئین بر عملکرد و هیستومورفومتری روده بلدرچینهای ژاپنی | |||
دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 775-788 | ||||
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد | ||||
12. | تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوختوساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و سوختوساز نیتروژن و انرژی در دوره رشد بلدرچین ژاپنی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 145-157 | ||||
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی؛ مختار ملاکی | ||||
13. | تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریختشناسی روده جوجههای گوشتی | |||
دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 395-408 | ||||
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی | ||||
14. | تأثیر منابع سلنیوم و دانه کتان در جیره بر عملکرد و برخی متابولیتهای بیوشیمیایی خون در مرغهای تخمگذار | |||
دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 159-175 | ||||
حمیدرضا مصلحی؛ بهمن نویدشاد؛ سید داود شریفی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق | ||||
15. | تأثیر نوع پروبیوتیک و پریبیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجههای خونی و میکروفلور روده کوچک جوجههای گوشتی | |||
دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 429-443 | ||||
مرتضی پاشایی جلال؛ آناهیتا بهرامی باباعلی؛ فاطمه تابنده؛ سید داود شریفی | ||||
16. | تعیین احتیاجات انرژی نگهداری و رشد در بوقلمونهای در حال رشد به دو روش کشتار مقایسهای و شاخص رشد نسبی | |||
دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 247-259 | ||||
فاطمه فولادوند؛ علی کیانی؛ سید داود شریفی؛ آرش آذرفر | ||||
17. | تعیین سطح مطلوب انرژی و پروتئین در جیره رشد بلدرچین ژاپنی (Coturnix coturnix japonica) | |||
دوره 15، شماره 1، تیر 1392، صفحه 1-10 | ||||
محمد یازرلو؛ داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی | ||||
18. | مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجههای کیفی منی تازه و منجمد-یخگشایی شده خروسهای مادر گوشتی | |||
دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 271-279 | ||||
وحید محمدی؛ سید داود شریفی؛ محسن شرفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه | ||||
19. | مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی | |||
دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 561-571 | ||||
شکوفه غضنفری؛ محمد احمدپناه؛ سید داود شریفی | ||||
|