نویسنده = محمد حجتی
تعداد مقالات: 5

1

اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک‌کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اردیبهشت 1398
شعبان قوامی جولندان؛ علی سمیع؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد حجتی

2

ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 327-337
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده

3

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 91-100
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد

4

تاثیر کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های نان بربری

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 333-342
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده

5

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 دی 1397
محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ مهدی احمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.