تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,555 |
تعداد مقالات | 70,731 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,668,539 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,864,744 |
1. | اثر آرد ماهی کیلکا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین | |||
دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383 | ||||
حمید امانلو؛ خدیجه دادخواه؛ علی نیکخواه | ||||
2. | اثرات منابع مختلف کربوهیدراتهای غیرالیافی بر تخمیر و تولید گاز منابع علوفهای در شرایط برونتنی | |||
دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 545-555 | ||||
سمیه فتحی؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان | ||||
3. | اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجههای خونی برههای شیرخوار نژاد دالاق | |||
دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 389-398 | ||||
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ جواد زارعی | ||||
4. | اثر افزودن گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی شاخصههای کیفی گوشت برههای پرواری عربی-رومانف | |||
دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 31-43 | ||||
پروین علیمیرزایی؛ مرتضی چاجی | ||||
5. | اثر تفاله خشک سیب بر هضمپذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیتهای خون گوسفند عربی | |||
دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 255-262 | ||||
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی | ||||
6. | اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم | |||
دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 287-297 | ||||
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی | ||||
7. | اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجههای گوشتی | |||
دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 275-283 | ||||
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ فاطمه صاحبی اعلاء | ||||
8. | اثر سطوح مختلف کود مرغی عملآوریشده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیتهای شکمبه و خون برههای نر مغانی | |||
دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 385-392 | ||||
ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ نادر پاپی؛ جواد رضایی | ||||
9. | اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجههای خونی و شکمبهای میشهای دالاق | |||
دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 71-81 | ||||
کامل عموزاده آرائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی؛ کتایون مهرانی | ||||
10. | اثر فواصل مختلف آبیاری بر صفات کمی وکیفی ارزن، سورگوم و ذرت علوفهای | |||
1-37، شماره 2، فروردین 1385 | ||||
جعفر نباتی؛ پرویز رضوانی مقدم | ||||
11. | اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیهپذیری تفاله چغندرقند | |||
دوره 40، شماره 4، اسفند 1388 | ||||
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاعالساداتی | ||||
12. | اثر کاه گندم فرآوریشده با باکتریهای سلولولیتیک جداشده از دستگاه گوارش اسب بر عملکرد، گوارشپذیری، فراسنجههای تخمیری و خونی در برههای پرواری | |||
دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 301-312 | ||||
مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدالله تیموری یانسری | ||||
13. | اثر مخمر ساکرومایسس سرویسیه بر عملکرد رشد، گوارشپذیری مواد مغذی، متابولیتهای سرم و رفتار مصرف خوراک گوسالههای شیرخوار سیمنتال | |||
دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 35-45 | ||||
مصطفی حسین آبادی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری | ||||
14. | اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش | |||
دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 107-115 | ||||
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو | ||||
15. | اثر مکمل موننسین بر روی عملکرد، قابلیت هضم و وضعیت نیتروژن دفعی در گوسفند | |||
دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 465-479 | ||||
علی محرری؛ سیدحسن نوریان | ||||
16. | اثر منبع نشاسته جیره بر تولید و ترکیب شیر، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین | |||
دوره 42، شماره 2، مهر 1390، صفحه 133-142 | ||||
سید غلامرضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ علی اشرف محرابی اولادی؛ حسن درمانی کوهی | ||||
17. | اثر مولتیآنزیم بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغهای اهلی آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) 14 ماهه | |||
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 211-222 | ||||
ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی خدائی مطلق؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد حسین مرادی | ||||
18. | اثر یونجهخشک بهعنوان جاذب پساب بر کیفیت و تولید پساب در ذرت سیلوشده و عملکرد گاوهای شیرده | |||
دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 459-468 | ||||
جابر خانی؛ علی اکبر خادم؛ علی اسدی الموتی؛ محسن صحرایی بلوردی | ||||
19. | ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد | |||
دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 83-91 | ||||
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده | ||||
20. | ارزیابی قابلیت هضم کلسیم و فسفر در نمونههای دیکلسیم فسفات تولید ایران در جوجههای گوشتی نر به دو روش ایلئومی و در کل دستگاه گوارش | |||
دوره 75، شماره 4، دی 1399، صفحه 452-462 | ||||
فرزین علی ملایری؛ مهرداد مدیرصانعی؛ محسن فرخوی؛ محمد رضائیان؛ مسعود هاشم زاده؛ ژیلا هنرزاد | ||||
21. | استفاده از آنزیم پروتئاز در جیرههای با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهایآمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی | |||
دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 163-180 | ||||
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد | ||||
22. | استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغالههای پرواری | |||
دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 337-348 | ||||
امیر اکبری افجانی؛ حمید امانلو؛ ابوالفضل زالی زالی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو | ||||
23. | اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری منابع مختلف روغن سویا و بررسی تأثیر مصرف آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 129-143 | ||||
حسین ایراندوست؛ علی پارسا؛ حمیدرضا مصلحی | ||||
24. | بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیهپذیری و فراسنجههای تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی | |||
دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 123-135 | ||||
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری | ||||
25. | بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام | |||
دوره 5، شماره 1، فروردین 1382، صفحه 21-29 | ||||
حسین توفیقى؛ احمد افضل زاده؛ حسن فضائلى | ||||
|