تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,051 |
تعداد مقالات | 66,103 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,492,121 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,130,364 |
1. | Antioxidant, Syneresis, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Incorporated With Agave tequilana Aqueous Extract | |||
دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 243-252 | ||||
Melika Farzaneh؛ Vajiheh Fadaei؛ Hassan Gandomi | ||||
2. | اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آبان 1402 | ||||
محمدرضا اصغری؛ ساوه واعظی؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم | ||||
3. | اثر سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی وتیورگرس تحت شرایط تنش کمآبی | |||
دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 591-603 | ||||
محمد صفری؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری | ||||
4. | اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار | |||
دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 273-286 | ||||
محمود قاسمنژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری | ||||
5. | اثر کمآبیاری بعد از شروع رنگگیری بر عمکلرد، کیفیت حبهها و کارایی مصرف آب انگور رقم های کشمشی و صاحبی | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315 | ||||
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی | ||||
6. | اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل | |||
دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711 | ||||
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار | ||||
7. | اثر محلولپاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri) | |||
دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 813-825 | ||||
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی | ||||
8. | ارزیابی برخی ویژگیهای پومولوژیک و بیوشیمیایی ارقام ملسترش و یوسفخانی انار در پاسخ به محلولپاشی کائولین | |||
دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 487-498 | ||||
سید مرتضی زاهدی؛ رحمت اله غلامی؛ مهدیه کریمی؛ حجت الله غلامی | ||||
9. | ارزیابی روشهای کاربردی گردهافشانی تکمیلی بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد | |||
دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 807-823 | ||||
محمد علی شیری؛ مالک قاسمی | ||||
10. | ارزیابی شاخصهای کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان | |||
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937 | ||||
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی | ||||
11. | ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162 | ||||
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری | ||||
12. | ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر اسید سالیسیلیک در شرایط تنش کمآبی | |||
دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-442 | ||||
سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی | ||||
13. | اندازهگیری محتوای برخی متابولیتهای ثانویه زیست فعال و برخی فلانونوئیدهای گیاه سلمکی (Atriplex patula L.) در مراحل مختلف فنولوژیکی | |||
دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 859-868 | ||||
محمد سیاری؛ سامیه قائلونی؛ علی عزیزی | ||||
14. | بررسی برخی ترکیبهای ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توتفرنگی (Fragaria x ananassa Duch.) | |||
دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479 | ||||
تیمور جوادی؛ فریناز رحمتی؛ ناصر قادری | ||||
15. | بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی | |||
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 863-872 | ||||
زهره گل محمدی؛ مریم جلیلی؛ لادن رشیدی | ||||
16. | بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقمهای ملس ساوه و ملس یوسفخانی | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 833-843 | ||||
فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی | ||||
17. | بررسی تغییرات کمی فنل کل ریشه گوجه فرنگی درتعامل بین نماتد مولد گره ریشه Meloidogyne javanica و قارچ عامل پژمردگی آوندی Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici | |||
دوره 37، شماره 7، تیر 1385 | ||||
نوازاله صاحبانی؛ جواد زاد؛ عباس شریفی تهرانی؛ احمد خیری؛ مجتبی محمدی | ||||
18. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه ژنوتیپهای مختلف کُنار هندی استان هرمزگان | |||
دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 965-975 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ ابوذر هاشمپور | ||||
19. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی | |||
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 663-672 | ||||
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی | ||||
20. | بررسی قابلیت مهارکنندگی تعدادی از سویههای Pseudomonas fluorescens روی بیماری بوتهمیری خیار | |||
دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-88 | ||||
الهام اکبری مقدم؛ روح الله صابری ریسه؛ پژمان خدایگان؛ حسین علایی | ||||
21. | بررسی ویژگیهای فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخهای مختلف کشت تابستانه | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 61-76 | ||||
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمتزاده | ||||
22. | برهمکنش محلولپاشی سدیمنیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی میوه توتفرنگی رقم کامارزا | |||
دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 835-850 | ||||
مهین سعیدی؛ حبیب شیرزاد؛ پرویز نوروزی؛ قادر قاسمی | ||||
23. | پیامدهای کاربرد گونههای قارچ تریکودرما بر رشد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) و اثر آن بر پاسخهای دفاعی گیاه علیه Rhizoctonia solani | |||
دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 27-38 | ||||
سیدجواد صانعی؛ سیداسماعیل رضوی | ||||
24. | تأثیر دور آبیاری و کاربرد سیلیسیم بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ریحان (Ocimum basilicum L.) | |||
دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 37-45 | ||||
رسول محمدنیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ صحبت بهرامی نژاد | ||||
25. | تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ | |||
دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 55-64 | ||||
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم | ||||
|