1.

Antioxidant, Syneresis, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Incorporated With Agave tequilana Aqueous Extract

دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 243-252
Melika Farzaneh؛ Vajiheh Fadaei؛ Hassan Gandomi

2.

اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702
ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم

3.

اثر سالیسیلیک ‌اسید بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی وتیورگرس تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 591-603
محمد صفری؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری

4.

اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 273-286
محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری

5.

اثر کم‌آبیاری بعد از شروع رنگ‌گیری بر عمکلرد، کیفیت حبه‌ها و کارایی مصرف آب انگور رقم های ‏کشمشی و صاحبی ‏

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی

6.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

7.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 813-825
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

8.

ارزیابی برخی ویژگی‌های پومولوژیک و بیوشیمیایی ارقام ملس‌ترش و یوسف‌خانی انار در پاسخ به محلول‌پاشی کائولین

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 487-498
سید مرتضی زاهدی؛ رحمت اله غلامی؛ مهدیه کریمی؛ حجت الله غلامی

9.

ارزیابی روش‌های کاربردی گرده‌افشانی تکمیلی بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 807-823
محمد علی شیری؛ مالک قاسمی

10.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

11.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

12.

ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر اسید سالیسیلیک در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-442
سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی

13.

اندازه‌گیری محتوای برخی متابولیت‌های ثانویه زیست فعال و برخی فلانونوئیدهای گیاه سلمکی ‏‏(‏Atriplex patula L.‎‏) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 859-868
محمد سیاری؛ سامیه قائلونی؛ علی عزیزی

14.

بررسی برخی ترکیب‌های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت‌فرنگی (Fragaria x ananassa Duch.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479
تیمور جوادی؛ فریناز رحمتی؛ ناصر قادری

15.

بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 863-872
زهره گل محمدی؛ مریم جلیلی؛ لادن رشیدی

16.

بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقم‌های ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 833-843
فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی

17.

بررسی تغییرات کمی فنل کل ریشه گوجه فرنگی درتعامل بین نماتد مولد گره ریشه Meloidogyne javanica و قارچ عامل پژمردگی آوندی Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici

دوره 37، شماره 7، تیر 1385
نوازاله صاحبانی؛ جواد زاد؛ عباس شریفی تهرانی؛ احمد خیری؛ مجتبی محمدی

18.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 965-975
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ ابوذر هاشم‌پور

19.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 663-672
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی

20.

بررسی قابلیت مهارکنندگی تعدادی از سویه‌های Pseudomonas fluorescens روی بیماری بوته‌میری خیار

دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-88
الهام اکبری مقدم؛ روح الله صابری ریسه؛ پژمان خدایگان؛ حسین علایی

21.

بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 61-76
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده

22.

برهمکنش محلول‌پاشی سدیم‌نیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 835-850
مهین سعیدی؛ حبیب شیرزاد؛ پرویز نوروزی؛ قادر قاسمی

23.

پیامدهای کاربرد گونه‌های قارچ تریکودرما بر رشد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) و اثر آن بر پاسخ‌های دفاعی گیاه علیه Rhizoctonia solani

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 27-38
سیدجواد صانعی؛ سیداسماعیل رضوی

24.

تأثیر دور آبیاری و کاربرد سیلیسیم بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 37-45
رسول محمدنیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ صحبت بهرامی نژاد

25.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب