1.

Bio-fertilizer application: molecular and biochemical changes in infected cucumber with Phytophthora melonis

دوره 8، شماره 1، مرداد 1398، صفحه 1-15
سید کاظم صباغ؛ لیلا تناور

2.

Comprehensive Microbial Study on Biocide Application as Vase Solution Preservatives for Cut ‘Cherry Brandy’ Rose Flower

دوره 4، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 89-103
Mohammadmahdi Jowkar؛ Nader Hassanzadeh؛ Mohsen Kafi؛ Ahmad Khalighi

3.

Isolation, Purification and Characterization of a Thermophilic Alkaline Protease from Bacillus subtilis BP-36

دوره 23، شماره 1، خرداد 2012، صفحه 7-13
E. Omidinia

4.

Potential Aspects of Plant Growth Promoting Bacteria to Improve Horticultural Crop Production

دوره 8، شماره 2، تیر 2021، صفحه 103-122
Oksana Lastochkina؛ Darya Garshina؛ Chulpan Allagulova؛ Liudmila Pusenkova؛ Svetlana Garipova؛ Dilara Maslennikova؛ Kristina Fedorova؛ Irina Shpirnaya؛ Almaz Ibragimov؛ Igor Koryakov؛ Azalia Sakhapova؛ Guzel Yuldasbaeva؛ Anastasia Dmitrieva؛ Mohammadhadi Sobhani؛ Sasan Aliniaeifard

5.

اثر باکتری‌های محرک رشد در مقاومت به تنش شوری گیاه کلم زینتی رقم کاموم ‏(‏Brassica oleraceae L.‎‏)‏

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 423-438
میترا اعلایی؛ فهیمه صالحی؛ مرتضی بهرامی؛ محسن ثانی خانی

6.

اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل‌های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد، کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 601-611
شریفه قویدل حیدری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

7.

ارزیابی اثر بیوپرایمینگ بذر بر کنترل زیستی بیماری لکه برگی گوجه فرنگی و فاکتورهای رشدی گیاه

دوره 7، شماره 2، آذر 1397، صفحه 1-16
مریم خضری؛ افسانه عباس پور انبی؛ فرزانه محمدسور

8.

بررسی تاثیر باکتری های باسیلوس سابتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شاخص های رشد، بازماندگی و فلور میکروبی دستگاه گوارش لارو ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) با شیوه‌های رسانش مختلف

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 287-298
سعید ضیایی نژاد؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند

9.

بررسی تاثیر کاربرد گچ و تلقیح میکروبی بر زمان رسیدن کمپوست پیت نیشکر

دوره 72، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 431-444
حسن سرخه؛ عبدالامیر معزی؛ نعیمه عنایتی ضمیر

10.

بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش آفلاتوکسین Aspergillus flavus

دوره 42، شماره 2، آذر 1390، صفحه 191-198
محسن فرزانه؛ مسعود احمدزاده؛ علیرضا قاسم پور؛ منصوره میر ابوالفتحی؛ محمد جوان نیکخواه؛ عباس شریفی تهرانی

11.

تأثیر بیوفیلم تولید شده توسط ریزوباکتری‌های پروبیوتیک گیاهی بر کلنیزاسیون ریشه و رشد گیاه گندم

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 93-102
مریم خضری

12.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 353-364
حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرزانه نوری

13.

تلفیق سالیسیلیک اسید و Bacillus subtilis در کنترل پوسیدگی ساقه و ریشه خیار ناشی از Fusarium oxysporum f. sp. radicis-cucumerinum. و بررسی فعالیت آنزیم فنیل‌آلانین آمونیالیاز

دوره 42، شماره 2، آذر 1390، صفحه 339-351
حدیث یوسفی؛ نواز اله صاحبانی؛ لیلا فرآورده؛ وحیده مهدوی

14.

تولید نانونقرة میکروبال و استفاده از آن در کاغذ با هدف بهبود خواص ضدباکتری آن

دوره 68، شماره 3، آبان 1394، صفحه 547-557
الیاس افرا؛ مریم محمدی؛ احمد رضا سراییان سراییان؛ رضا ایمانی

15.

عملکرد،کیفیت لاشه و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با گندم خام یا تخمیرشده با ‏ باسیلوس سوبتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 275-283
فروزان سر رشته دار؛ مجید متقی طلب؛ علیرضا شناور؛ حسن درمانی کوهی

16.

کنترل بیولوژیک بیماری‌ پوسیدگی آلترناریایی گوجه‌فرنگی توسط استرین‌های Bacillus subtilis UTB96 و Pseudomonas fluorescens UTPf68

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 299-305
سلیمان قاسمی؛ مسعود احمد زاده؛ سیاوش ترابی

17.

مطالعة تأثیر برخی شرایط محیطی و تغذیه‌ای بر تولید بیوفیلم استرین‌های باکتری پروبیوتیک Bacillus subtilis

دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 157-165
مریم خضری

18.

مقایسه جدایه‌های ‏Bacillus subtilis‏ تولیدکننده آنتی‌بیوتیک فنجایسین و جدایه‌های فاقد آن در ‏کنترل قارچAG2-2 ‎‏ ‏Rhizoctonia solani‏ عامل پوسیدگی طوقه و ریشه چغندرقند

دوره 50، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 249-259
مسعود احمد زاده؛ احمدرضا شاهرخی

19.

مهار بیماری پاخورۀ گندم (Gaeumannomyces tritici) با استفاده از تلفیق باکتری Bacillus subtilis GB03 و چند عنصر غذایی مهم در خاک

دوره 52، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 37-51
فرشته سعید سروبابایی؛ سعید عباسی؛ روح الله شریفی؛ علی بهشتی آل آقا

20.

نقش ترکیبات فرارBacillus subtilis در القاء مقاومت علیه Botrytis cinerea در آرابیدوبسیس

دوره 44، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 91-101
روح اله شریفی؛ مسعود احمد زاده؛ کیوان بهبودی؛ چونگ مین ریو



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب