تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,555 |
تعداد مقالات | 70,750 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,744,652 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,952,035 |
1. | آثار محلولپاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجهفرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کمآبی | |||
دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 995-1009 | ||||
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت | ||||
2. | اثر پایههای هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب | |||
دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 701-715 | ||||
داریوش رمضان | ||||
3. | اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای | |||
دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 595-608 | ||||
فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی | ||||
4. | اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ | |||
دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 417-430 | ||||
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی | ||||
5. | اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی تودههای خربزه بومی ایران | |||
دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 287-302 | ||||
نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی | ||||
6. | اثر سوپرجاذب و شرایط کمآبیاری تنظیمشده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا | |||
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263 | ||||
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان | ||||
7. | اثر کمآبیاری در مراحل مختلف رشدی دو توده خربزه ایرانی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب | |||
دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 503-515 | ||||
فرزاد تقدسی نیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ میترا اعلایی | ||||
8. | ارزیابی تولید خربزه رقم خاتونی تحت مدیریت سطوح مختلف کودی و بستر کشت ورمیکمپوست | |||
دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 665-647 | ||||
عباس کشته گر؛ مهدی دهمرده؛ بهروز کشتگر؛ احمد قنبری؛ عیسی خمری | ||||
9. | ارزیابی روابط عملکرد، صفات مرتبط با عملکرد و کیفیت میوه با استفاده از ضرایب همبستگی و تجزیه خوشهای در برخی رگههای گوجهفرنگی | |||
دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 801-811 | ||||
محمد بوجاریان؛ حسینعلی اسدی قارنه؛ مریم گل آبادی | ||||
10. | ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آبوهوایی کرج | |||
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 475-491 | ||||
ناصر بوذری؛ سعید علیزاده؛ سیامک کلانتری | ||||
11. | بررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی | |||
دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-434 | ||||
علی معصوم نیا؛ رضا طباطبایی کلور؛ علی متولی | ||||
12. | بررسی برهمکنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آبوهوایی مشهد | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433 | ||||
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه | ||||
13. | بررسی تأثیر اتفن و حلقهبرداری بر ویژگیهای کمی و کیفی میوۀ انگور رقم ریشبابا قرمز | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 791-799 | ||||
حامد دولتی بانه؛ رضا زارعی؛ محسن اسمعیلی | ||||
14. | بررسی تأثیر تنش کمآبی بر صفات کمی و کیفی میوه برخی از توده های خربزه ایرانی | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 157-171 | ||||
هادی لطفی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت | ||||
15. | بررسی تأثیر محلولپاشی عناصر ریزمغذی روی و منگنز بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه پرتقال واشنگتنناول (Citrus sinensis CV. Navel) | |||
دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 779-790 | ||||
سارا خبازی؛ فرزین عبدالهی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار | ||||
16. | بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا | |||
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 203-211 | ||||
مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی | ||||
17. | بهینهسازی فرآیند کاهش شوری زیستی از پساب صنعتی مصنوعی با TDS بالا بهوسیله ریز جلبک Spirulina maxima با استفاده از روش سطح پاسخ | |||
دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 320-333 | ||||
مریم اسدی قالهری؛ رویا مافی غلامی؛ افشین تکدستان؛ بهنوش خوش منش زاده | ||||
18. | تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کمآبی | |||
دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 387-400 | ||||
زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی | ||||
19. | تأثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد رویشی و زایشی بر کمّیت و کیفیت محصول گوجهفرنگی | |||
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 451-459 | ||||
مرتضی پوزش شیرازی؛ مختار زلفی باوریانی؛ محمد مدرسی؛ بهرام بهزادی | ||||
20. | تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر کیفیت و عمر نگهداری نیمه برشهای تازۀ میوۀ هندوانۀ رقم کریمسون سوئیت | |||
دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 117-131 | ||||
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ سیامک کلانتری | ||||
21. | تأثیر محلولپاشی نفتالین استیک اسید و تراش بوته بر رشد، عملکرد و کیفیت میوۀ خربزۀ توده خاتونی | |||
دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 467-474 | ||||
میثم الیاسی مقدم؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی | ||||
22. | تاثیر کمآبیاری و آبیاری بخشی ریشه بر خصوصیات رشدی درخت و میوه پرتقال والنسیا | |||
دوره 51، شماره 5، مرداد 1399، صفحه 1127-1136 | ||||
معصومه سلگی؛ سید ابراهیم هاشمی گرم دره؛ هرمز عبادی | ||||
23. | تغییرات پتانسیل آب و خاصیت تنظیم اسمزی گیاه گوجه فرنگی تحت تیمار خشک شدن موضعی ریشه (PRD) | |||
دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 1-8 | ||||
مریم حقیقی؛ حسین بهبودیان | ||||
24. | مطالعه اثر محل نگهداری میوه روی ساقه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در دو توده خربزه ایرانی تحت شرایط عادی و تنش کم آبی | |||
دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 169-178 | ||||
مجتبی دلشاد؛ طاهر برزگر؛ عبدالکریم کاشی؛ کمالالدین حقبین | ||||
25. | واکنش رشد، عملکرد و برخی شاخصهای فیزیولوژیکی هندوانۀ رقم چارلستونگری پیوندشده رو پایۀ هندوانۀ ابوجهل به تنش کمآبیاری | |||
دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 539-550 | ||||
جاسم پرخیده؛ طاهر برزگر؛ فاطمه نکونام | ||||
|