تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,552 |
تعداد مقالات | 70,714 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,593,338 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,795,365 |
1. | اثر افزودن مکمل آلی سلنیوم و کروم بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی | |||
دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 165-175 | ||||
مژگان مظهری؛ زهرا رنجبری نسب | ||||
2. | اثر سطوح مختلف مکمل نوکلئوتید بر عملکرد، سامانه ایمنی، ریخت شناسی روده کوچک و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 671-684 | ||||
محمد صفایی؛ احمد حسن آبادی؛ مجتبی طهمورث پور | ||||
3. | تأثیر اسیدیکننده در جیره جوجههای گوشتی پرورشیافته در تراکمهای زیاد بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و متابولیتهای خونی | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 95-106 | ||||
محمد حسین پالیزدار؛ محمد رضا پورعلمی؛ حمیدرضا محمدیان تبریزی؛ زهرا سپهر | ||||
4. | تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریختشناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی | |||
دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 371-387 | ||||
احمد علی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم | ||||
5. | تأثیر پودر دانه بادیان رومی (Pimpinella anisum) بر عملکرد، هضم مواد مغذی و میکروبهای مضر روده گوسالههای شیرخوار | |||
دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 107-115 | ||||
مهدی عاصمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمدآبادی؛ مهدی بابایی | ||||
6. | تأثیر جو پولکی شده بدون بخار با جو آسیابشده بر عملکرد، رفتار تغذیهای، اسکور مدفوع و فراسنجههای خونی گوسالههای شیرخوار هلشتاین | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 مرداد 1403 | ||||
قاسم خادم؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ کتایون مهرانی؛ کامل عموزاده آرائی | ||||
7. | تأثیر جیرۀ پرکنسانتره بر عملکرد پروار، تخمیر شکمبه، فعالیت جوش و برخی فراسنجههای سوختوسازی برههای نر افشاری و لری | |||
دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 243-250 | ||||
اعظم محمدی مهر؛ ابراهیم قاسمی؛ مسعود علیخانی | ||||
8. | تأثیر دو واکسن غیر کلون ایرانی و خارجی با حدت متوسط علیه بیماری بورس عفونی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |||
دوره 71، شماره 4، دی 1395، صفحه 447-451 | ||||
منصور میاحی؛ فروغ طلازاده؛ حسن اله دادی ورزنه | ||||
9. | تأثیر رنگدانه طبیعی آلگاسان بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی | |||
دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 109-118 | ||||
فرهاد احمدی؛ سید مجتبی موسوی؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری | ||||
10. | تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی | |||
دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 341-348 | ||||
احمد بابازاده اقدم؛ شهاب قاضی هرسینی؛ محسن دانشیار | ||||
11. | تأثیر مکمل روی - متیونین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیتهای خون برههای پرواری | |||
دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 411-424 | ||||
سکینه دهقان؛ امیر موسائی؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ ارسلان برازنده | ||||
12. | تاثیر پپتیدهای استخراج شده از کازئین بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت سینه جوجه های گوشتی | |||
دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 367-378 | ||||
راضیه مختاری؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ عیسی دیرنده | ||||
13. | تعیین بهترین سطح جایگزینی پروتئین پودر ماهی با انواع پودر خون در جیره جوجه های گوشتی | |||
دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 49-60 | ||||
علی نبی زاده | ||||
14. | مقایسه عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی، و سودمندی اقتصادی گوسالههای خالص و آمیختههای هلشتاین | |||
دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 457-469 | ||||
عبداله رضاقلی وند؛ اکبر نیکخواه؛ محمد هادی خبازان؛ سعید مختارزاده؛ مجید دهقان؛ فرزاد صدیقی؛ یوسف مختاباد؛ فرزاد صفری؛ عظیم رجایی | ||||
|