1.

A Survey of Pathogenic Avian Mycoplasma Involvement in Multicausal Respiratory Disease in Broiler Flocks

دوره 11، شماره 3، آبان 2017، صفحه 249-253
Ehsan Rahmani؛ hossein hosseini

2.

Effect of in ovo Injection of Nicotonic Acid, Pantothenic Acid or Folic Acid on Immune System and Growth of Broiler Chickens

دوره 13، شماره 4، دی 2019، صفحه 411-420
Asaad Parnian؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei؛ Reza Behmaram؛ Hamid Deldar

3.

Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 307-318
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami

4.

Effects of Silymarin on blood parameters of broilers in an experimental chronic mycotoxicosis

دوره 2، شماره 1، خرداد 2015، صفحه 31-39
Ali Talebi؛ Ali Haghnazari Sadaghiani؛ Payman Zare

5.

Efficacy of Different Blends of Essential Oils on Growth Performance, Blood Metabolites, Gut Microflora, and Meat Quality of Broilers

دوره 13، شماره 2، تیر 2019، صفحه 199-215
Maziar Mohiti Asli؛ Milad Khedmatgozar؛ Hassan Darmani kuhi؛ Mohsen Farzaneh

6.

Fecal carriage of Escherichia coli harboring extended-spectrum beta-lactamase (ESBL) genes by sheep and broilers in Urmia region, Iran

دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 93-101
Saeideh Aliasadi؛ Habib Dastmalchi Saei

7.

Garlic Powder Supplementary Diet Prevents Pulmonary Hypertension Syndrome by Reducing Apoptosis in Broiler Chickens

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402
Hamed Zarei؛ Amir Tajik

8.

Rapid differentiation between very virulent and classical infectious bursal disease viruses isolated in Iran by RT-PCR/REA

دوره 2، شماره 2، دی 2008، صفحه 111-117
Jamshid Razmyar؛ Seyed Mostafa Peighambari

9.

Real Time Detection of Different Variant Strains of Infectious Bronchitis Virus in Trachea, Lung and Kidney of Infected Broiler Chickens

دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 57-63
Mozafar Hajijafari Anaraki؛ Nariman Sheikhi؛ Hadi Haghbin Nazarpak؛ Gholamreza Nikbahkt Brujeni

10.

Relative effectiveness of herbal methionine compared to DLmethionine on growth, performance and carcass responses basis in broiler chickens

دوره 7، شماره 2، مهر 2013، صفحه 95-101
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb

11.

Usability Evaluation of Camel Thorn (Alhagi maurorum) in Broiler Diet and Its Effects on Lipid and Protein Oxidation of Broiler Breast Fillets During Frozen Storage

دوره 15، شماره 3، آبان 2021، صفحه 335-345
Amir Asghari Baghkheirati؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Saeide Naeimi؛ Khosro Ghazvinian

12.

آثار استفاده از پلی‌اتیلن‌گلیکول و بی‌کربنات‌سدیم بر بهبود ارزش تغذیه‌ای جیره‌های حاوی تانن در ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 163-175
فرزانه محمدی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها؛ شیما حسینی فر

13.

اثرات آنزیم فیتاز (ناتافوس) و مخمر ساکارومایسس سرویسیه (بایوساف) بر عملکرد، کلسیم و فسفر خون جوجه‎های گوشتی

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
محمود حقیقیان رودسری؛ محمد روستایی علیمهر؛ سید مقداد طاهری تاری؛ سید عبدالحسین ابولقاسمی؛ سید علی اصغر سفیدگر

14.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

15.

اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 521-531
طاهره مرصادی ثابت کردمحله؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن درمانی کوهی

16.

اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفرقابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
احمد کریمی

17.

اثرات افزودن سطوح مختلف سین‌بیوتیک بومی ایرانی به آب آشامیدنی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 177-187
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ حمیدرضا خوش کردار؛ محمد رضا سلیمانی دامنه

18.

اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 337-345
محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان

19.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

20.

اثر استفاده از مکمل کروم - متیونین بر کاهش اثرات منفی ناشی از تنش فیزیولوژیک در جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 613-625
مریم باقری ورزنه

21.

اثر اسید‌های آلی و فرمالدئید بر مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی و کاهش آلودگی سالمونلایی دان

دوره 64، شماره 3، مهر 1388
بهرام قدیانلو؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

22.

اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 129-142
محمدرضا رضوانی؛ راضیه ایران پرست

23.

اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 21-29
محمد روستایی علی مهر؛ مرضیه غمگسار؛ محمود حقیقیان رودسری

24.

اثر افزودن پودر تره و آنتی‌بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 645-656
ملیحه کمالی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور؛ روح اله میرمحمودی

25.

اثر افزودن سلنیوم آلی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در تراکم‌های مختلف پرورش

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 79-88
فرهاد مهدیخانی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ مرتضی مختاری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب