1.

اثر تراکم کاشت بر کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ سیب رقم ‘گرانی‌اسمیت’ روی پایه 26M

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 345-358
نبی هداوند؛ احمد ارشادی؛ روح الله کریمی؛ علیرضا طلایی؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

2.

اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی با کلسیم در بهبود رنگ و ترکیب عناصر غذایی میوۀ سیب رقم «گالا» و «دلبار استیوال»

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 131-140
عرفان سپهوند؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

3.

اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی برگی کلریدکلسیم بر بهبود کیفیت و کمیت رقم‌های سیب ‘گالا’ و ‘دلبار استیوال’

دوره 16، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 1015-1026
عرفان سپهوند؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

4.

اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت، آفتاب‌سوختگی سطحی و خواص کمّی و کیفی ‌میوۀ دو رقم تجاری سیب

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 475-486
علی قرقانی؛ سعید عشقی؛ یاسمین خواجه نوری؛ مجید راحمی

5.

اثر محلول پاشی برگی برخی ریز مغذی ها و انبار سرد بر کیفیت میوه سیب گلدن دلیشز

دوره 32، شماره 3، بهار 1380
لطفعلی ناصری؛ مصباح با بالار؛ محمد علی عسگری؛ علیرضا طلایی

6.

اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی Domestica cv.Fuji) (Malus

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 399-407
مصباح بابالار؛ مینا محبی؛ محمد علی عسکری؛ علیرضا طلایی

7.

اثر نوع سیستم تربیت و محلول‌پاشی برگی کلراید کلسیم بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم های گالا و دلبار استیوال

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 543-555
عرفان سپهوند؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد رضا فتاحی مقدم؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

8.

ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد)

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 563-569
محمد شریفی؛ اسداله اکرم؛ حسام الدین مولودی

9.

امکان سنجی استفاده از ویژگیهای خازنی برای تعیین میزان رسیدگی سیب

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 203-195
علی حیاتی؛ محمدحسین رئوفت؛ سعادت کامگار؛ فیروز جهانی

10.

بررسی آثار سربرداری و محلول‌پاشی بنزیل آدنین و آربولین بر کیفیت نهال‌‌های گیلاس، سیب و گلابی

دوره 15، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 35-51
ابراهیم گنجی مقدم؛ محبوبه زمانی پور؛ علیرضا محبی صمیمی

11.

بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی سه رقم سیب پیوند شده روی پایه‌های رویشی MM111 ،MM106 و M9

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 385-402
مهدی شاعری؛ ولی ربیعی؛ مهدی طاهری

12.

بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 295-304
آیدا تقی زاده؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ شیوا قیاسی فر

13.

پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل-کنندگی فرمولاسیون‌ها علیه کپک آبی سیب

دوره 41، شماره 1، تابستان 1389
لاچین مختارنژاد؛ حسن رضا اعتباریان؛ محمدرضا فاضلی

14.

تأثیر بسترهای کشت و همزیستی قارچ‌ریشه‌های آربوسکولار بر رشد و استقرار پایه‌های سیب ریزازدیادی‌شده MM106

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 287-296
ژیلا محمدی؛ لطفعلی ناصری؛ محسن برین

15.

تأثیر تغذیۀ آهن و نیتروژن بر شاخص‌های کیفی میوۀ سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 733-742
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

16.

تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذیۀ خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میوۀ سیب رقم دلبار استیوال

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 503-515
سیروان منصوری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری؛ محمدعلی عسگری سرچشمه

17.

تأثیر محلول‌پاشی کلسیم و بُر روی برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوۀ سیب رقم گلاب کهنز

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 811-822
شهرام آزادی بوگر؛ علی قرقانی

18.

تشخیص و طبقه‌بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 415-425
زهرا حاج علی اوغلی؛ پرویز احمدی مقدم

19.

تعیین و مقایسه حساسیت ارقام مختلف سیب (منطقه خراسان) به بارهای ضربه‌ای

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 9-17
حسن صدرنیا؛ باقر عمادی

20.

حساسیت پنج رقم سیب به قهوه‌ای شدن

دوره 34، شماره 1، بهار 1382
منوچهر حامدی؛ جعفر محمدزاده میلانی

21.

رابطه هزینه های تولید با مقیاس و اندازه فعالیت تولید سیب در ارومیه

دوره 33، شماره 2، بهار 1381
محمدرضا ارسلان بد

22.

شناسایی گونه‌های مخمری جنس Rhodotorula جداشده از میوه سیب با استفاده از روش‌های مولکولی

دوره 42، شماره 1، بهار 1390، صفحه 33-41
مونا مختاری؛ حسن رضا اعتباریان؛ محمد رضوی؛ سید حسین میر هندی

23.

طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-89
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

24.

مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب

دوره 17، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 729-741
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ محسن برزگر؛ قاسم کریم زاده

25.

ویژگی‌های فنوتیپی و ژنو تیپی جدایه‌های Erwinia amylovora از میزبان های مختلف در شیراز

دوره 41، شماره 1، تابستان 1389
شهرزاد توکل باخدا؛ سید محسن تقوی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.