1.

اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 657-670
فاطمه کوهساری؛ زهرا امام جمعه؛ محمدسعید یارمند

2.

اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 37-43
مهرناز امینی فر؛ زهرا امام جمعه

3.

اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
گلاره موسوی نژاد؛ زهرا امام جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ بابک دلخوش؛ محمدحسین حداد خداپرست

4.

ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
کامبیز جهان بین؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی

5.

استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-7
رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام‌جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ جواد کرامت؛ الهه لونی

6.

امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 105-116
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی

7.

بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری و ریز ساختاری فیلم کازئینات سدیم

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 185-377
عاطفه برومند؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی؛ سیدهادی رضوی

8.

بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 53-59
مریم نفر؛ زهرا امام جمعه؛ مهناز هاشمی روان

9.

بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی‌های رئولوژیک، توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 163-167
مهرناز امینی فر؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده؛ زهرا امام جمعه

10.

بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
زهرا امام جمعه؛ مریم طهماسبی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ غلامرضا عسگری

11.

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 121-130
آرزو کرمی مقدم؛ زهرا امام جمعه؛ سید علی یاسینی اردکانی

12.

بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 191-201
محبوبه پیشان؛ غلامرضا عسگری؛ مجید جمشیدیان؛ زهرا امام جمعه

13.

بهینه‌سازی تولید و اصلاح خصوصیات سطحی غشاء نانوفیبری پلی‌سولفون ابگریز

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 643-656
امین نجفی؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا عسکری

14.

بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 215-224
مینا کارگزاری؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی

15.

تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 873-881
هیمن نوربخش؛ زهرا امام جمعه

16.

خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 45-51
محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ مرضیه میرزاخانی

17.

کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 77-85
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای

18.

مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 141-151
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه؛ زهره کرمی؛ کیانا پورمحمدی

19.

مقایسه روش‌های مولکولی RAPD-PCR و DGGE-PCR در شناسایی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده در طی رسیدن پنیر لیقوان

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
تیوا کفیلی؛ سیدهادی رضوی؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا صالحی جوزانی؛ محمدرضا نقوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب