1.

Optimizing Wholesale and Retail Prices, Quality and Marketing Improvement Efforts in a Closed-Loop Supply Chain Using a Game Theory

دوره 50، شماره 1، تیر 2016، صفحه 121-131
Ataollah Taleizadeh؛ shaghaiegh Vedadi-Moghaddam

2.

Surveying the role of integration between TQM and Technology management in determining Quality and Innovation Performance(Survey around: Product ompanies Located at Markazi Province)

دوره 2، شماره 4، دی 2010
Hasan Farsijani؛ Abolfazl Samieineyestani

3.

اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
نیما آذرخش؛ زهرا امام جمعه

4.

اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 147-161
علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی

5.

ارتباط TQM و اثر بخشی در حوزه های ستادی سازمان های ورزشی کشور

دوره 14، شماره 14، دی 1381
محمد رضا اسد؛ مهرزاد حمیدی؛ دکتر حسن اسدی

6.

ارتقای کیفیت خدمات امور مالی با به‌کارگیری QFD و AHP

دوره 14، شماره 2، آذر 1386
منصور مومنی؛ حسن مرمضی

7.

ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 371-384
میلاد رشیدی؛ اکبر عرب حسینی؛ هادی صمیمی اخیجهانی

8.

ارزیابی تأثیر بستر، شبکه کاشت و نوع گیاه پوششی بر کمیت و کیفیت چمن های رول تولید شده در شمال ایران

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 531-543
شهرام صداقت حور؛ لیلا خیرآبادی

9.

ارزیابی تأثیر پرتوگاما بر آلودگی میکروبی و شاخص‌های کیفی سه رقم خرما (Phoenix dactylifera L.) در مدت انبارمانی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 147-156
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ صدیقه جوادپور

10.

ارزیابی تجربه کیفیت منظر مراکز آموزش عالی از نگاه دانشجویان. نمونه موردی: دانشگاه فردوسی مشهد

دوره 44، شماره 3، آذر 1397، صفحه 533-547
هادی سلطانی فرد؛ مجتبی رعنایی؛ شفیعه قدرتی

11.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه دراکوتیپ های چاودار(Secale cereal L.) بومی ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اسفند 1400
شکیبا شاهمرادی

12.

ارزیابی کیفیت برنامه درسی گرایشی مقطع کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی (مورد مطالعه: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان)

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 589-598
امید مهراب قوچانی؛ سعید محمدزاده

13.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

14.

ارزیابی کمی و کیفی ترکیب‌های فنلی و فعالیت پاداکسندگی بره‌موم شهرستان کرج

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 499-506
لعیا پورآزادی؛ غلامعلی نهضتی؛ فاطمه غازیانی؛ سعید عباسی

15.

ارزیابی میزان رضایتمندی روستاییان از کیفیت خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی براساس مدل سروکوال مطالعه ی موردی : سکونتگاه های روستایی شهرستان دلفان استان لرستان

دوره 7، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-138
ناصر شفیعی ثابت؛ بهزاد دوستی سبزی

16.

استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 439-449
شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری

17.

استفاده از مدل کانو در تعیین امتیاز کیفیت شرکت های صنعتی

دوره 56، شماره 0، فروردین 1381
دکتر محمد رضا مهرگان؛ مهرداد قاسمی

18.

بررسی آثار تغذیه‌ای عناصر نیتروژن، بور و گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی دانه گلرنگ

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 133-141
مهری صفاری؛ محمد مددی زاده؛ فاطمه شریعتی نیا

19.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

20.

بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی

21.

بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته با دی اکسیدکربن بالا روی ویژگی های انبارمانی توت فرنگی رقم سلوا Fragaria ananassa cv. Selva))

دوره 11، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 163-176
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ علی رضا طلایی؛ مریم دهستانی؛ ابوالفضل اصغری

22.

بررسی تأثیر تیمارهای پس ‏از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم‏های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 333-343
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی مقدم

23.

بررسی تأثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 31-44
فرشته کامیاب؛ محمد عابدینی؛ مسعود خضری

24.

بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته ‏بندی اتمسفر تعدیل‌یافته (MAP)

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 79-91
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری

25.

بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر)

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 451-468
فاطمه عزیزی؛ نسیم منجزی؛ محمد جواد شیخ داوودی؛ محسن سلیمانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.