کلیدواژه‌ها = کیفیت
تعداد مقالات: 52

1

اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد

دوره 35، شماره 4، تابستان 1383
نیما آذرخش؛ زهرا امام جمعه

2

اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، بهار 1396، صفحه 147-161
علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی

3

ارتباط TQM و اثر بخشی در حوزه های ستادی سازمان های ورزشی کشور

دوره 14، شماره 14، زمستان 1381
محمد رضا اسد؛ مهرزاد حمیدی؛ دکتر حسن اسدی

4

ارتقای کیفیت خدمات امور مالی با به‌کارگیری QFD و AHP

دوره 14، شماره 2، پاییز 1386
منصور مومنی؛ حسن مرمضی

5

ارزیابی تأثیر بستر، شبکه کاشت و نوع گیاه پوششی بر کمیت و کیفیت چمن های رول تولید شده در شمال ایران

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 531-543
شهرام صداقت حور؛ لیلا خیرآبادی

6

ارزیابی تأثیر پرتوگاما بر آلودگی میکروبی و شاخص‌های کیفی سه رقم خرما (Phoenix dactylifera L.) در مدت انبارمانی

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 147-156
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ صدیقه جوادپور

7

ارزیابی کیفیت برنامه درسی گرایشی مقطع کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی (مورد مطالعه: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان)

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 589-598
امید مهراب قوچانی؛ سعید محمدزاده

8

ارزیابی کمی و کیفی ترکیب‌های فنلی و فعالیت پاداکسندگی بره‌موم شهرستان کرج

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 499-506
لعیا پورآزادی؛ غلامعلی نهضتی؛ فاطمه غازیانی؛ سعید عباسی

9

ارزیابی میزان رضایتمندی روستاییان از کیفیت خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی براساس مدل سروکوال مطالعه ی موردی : سکونتگاه های روستایی شهرستان دلفان استان لرستان

دوره 7، شماره 1، بهار 1395، صفحه 113-138
ناصر شفیعی ثابت؛ بهزاد دوستی سبزی

10

استفاده از مدل کانو در تعیین امتیاز کیفیت شرکت های صنعتی

دوره 56، شماره 0، بهار 1381
دکتر محمد رضا مهرگان؛ مهرداد قاسمی

11

بررسی آثار تغذیه‌ای عناصر نیتروژن، بور و گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی دانه گلرنگ

دوره 42، شماره 1، بهار 1390، صفحه 133-141
مهری صفاری؛ محمد مددی زاده؛ فاطمه شریعتی نیا

12

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

13

بررسی اثر بسته‌بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389
یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی

14

بررسی اثر بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته با دی اکسیدکربن بالا روی ویژگی های انبارمانی توت فرنگی رقم سلوا Fragaria ananassa cv. Selva))

دوره 11، شماره 1، بهار 1388، صفحه 163-176
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ علی رضا طلایی؛ مریم دهستانی؛ ابوالفضل اصغری

15

بررسی تأثیر تیمارهای پس ‏از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم‏های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 333-343
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی مقدم

16

بررسی تأثیر تنک دستی و شیمیایی میوه بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 31-44
فرشته کامیاب؛ محمد عابدینی؛ مسعود خضری

17

بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته ‏بندی اتمسفر تعدیل‌یافته (MAP)

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 79-91
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری

18

بررسی عوامل موثر در افزایش کیفیت پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

دوره 33، شماره 2، بهار 1381
یوسف حجازی؛ عنایت اله عباسی

19

بررسی کاربرد قبل از برداشت سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر ویژگی‌های کمّی و کیفی رز شاخه‌بریده

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 573-583
اصغر رمضانیان؛ سید حسین میردهقان؛ نجمه روشن ضمیر

20

بررسی کیفیت اندام های گونه های گیاهی در مراحل مختلف فنولوژی با استفاده از دستگاه NIR(مطالعه موردی: مراتع ندوشن یزد)

دوره 70، شماره 1، بهار 1396، صفحه 139-149
راضیه شاه بندری؛ حسین ارزانی؛ ناصر باغستانی میبدی؛ محمدعلی زارع چاهوکی

21

بررسی کیفیت شیمیایی آب و روند تغییرات پارامترهای کیفی در حوضۀ کشکان

دوره 5، شماره 1، بهار 1397، صفحه 23-36
حسن ترابی پوده؛ پرستو همه‌زاده

22

بررسی نقش یک‌پارچگی بین مدیریت کیفیت جامع و مدیریت تکنولوژی ‌در تعیین عملکرد‌های کیفیت و نوآوری(پژوهشی در مورد شرکت‌های تولیدی استان مرکزی)

دوره 2، شماره 4، بهار 1389
حسن فارسیجانی؛ ابوالفضل سمیعی نیستانی

23

بررسی و تعیین بهترین روش و شرایط آنزیم بری تولید چای سبز

دوره 41، شماره 2، زمستان 1389، صفحه 195-395
شیوا روفی گری حقیقت؛ صمد صبوری؛ مریم السادات متولی جلالی؛ صغری محبیان

24

بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 405-420
مژگان کاظم زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ نصرت اله نجفی

25

بهبود کیفیت بستنی کم‌چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین‌های مخلوط بستنی باکیموزین (I)

دوره 36، شماره 3، بهار 1384
عزیز همایونی راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.