1.

اثرات تحریک ایمنی و رشد لوامیزول، ارگوسان و سه عصاره گیاهی در ماهی کپور معمولی (‌‌Cyprinus carpio)

دوره 67، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 135-142
مجتبی علیشاهی؛ مهدی سلطانی؛ مهرزاد مصباح؛ اشکان زرگر

2.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

3.

اثر دما بر متابولیت ها و بیان برخی از ژن‌های مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در آویشن باغی (Thymus vulgaris)

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 195-205
ولی اله محمدی؛ بهنام مندک؛ جواد هادیان؛ حسن زینالی خانقاه

4.

ارزیابی اثرات اسانس های آویشن شیرازی،ژرانیوم پلارگونیوم،مورد ولیمو بر روی عملکرد سیستم ایمنی در حیوانات آزمایشگاهی

دوره 62، شماره 4، زمستان 1386
علیرضا خسروی؛ مارسلو فرانکو؛ حجت اله شکری؛ رامک یحیی رعیت

5.

ارزیابی تنوع ژنتیکی آویشن‌های بومی ایران (Thymus spp.) با استفاده از نشانگرهای ملکولی ISSR

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 75-85
بهنام مندک؛ ولی اله محمدی؛ جواد هادیان

6.

بررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی آویشن، نعناع و پونه بر عملکرد،کیفیت تخم‏مرغ و فراسنجه‌های خونی و ایمنی مرغ‌های تخم گذار

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389
علی نوبخت؛ یوسف مهمان¬نواز

7.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

8.

بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 424-434
احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی

9.

بررسی تنوع کروموزومی برخی از گونه‌های گیاه دارویی آویشن

دوره 40، شماره 1، بهار 1388
ثریا مهدوی؛ قاسم کریم زاده؛ حسن مداح عارفی

10.

بررسی نیازهای زیست اقلیمی آویش دنایی (Thymus daenensis Celak) در استان اصفهان

دوره 73، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 257-272
عباسعلی آروین؛ مرتضی خداقلی؛ سوسن مؤذنی

11.

تأثیر استفاده از آویشن و ‌‌آنزیم کمین بر عملکرد و متابولیت‌های خون بلدرچین‌های تخم‌گذار ژاپنی

دوره 15، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 139-148
سهراب آذرفر؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان‌نواز

12.

تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و نسبت‌های نیترات به آمونیوم بر شاخص‌های عملکرد و درصد اسانس آویشن دنایی در شرایط شور و غیرشور

دوره 50، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 273-285
سیمین شهوری؛ ابراهیم سپهر؛ امیر رحیمی

13.

تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد، سرعت رشد و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 565-576
راضیه ولی پوریان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

14.

تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 85-91
محمدتقی گلمکانی؛ کرامت اله رضائی؛ محمدسعید یارمند

15.

مطالعه آثار ضدقارچی عصاره پنج‌گونه گیاهی علیه Fusarium solani و Rhizoctonia solani روی لوبیا

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 49-58
هانا کمانگر؛ رقیه همتی؛ علیرضا یزدی نژاد؛ مرتضی موحدی فاضل

16.

مطالعه تاثیر روغنهای فرار برخی گیاهان (پونه، نعناع، ترخان، زیره و آویشن) بر روی باکتریهای E.coli و S.aureus در محیط کشت مایع

دوره 57، شماره 4، زمستان 1381
دکتر مجتبی بنیادیان؛ دکتر گیتی کریم

17.

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 71، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 245-253
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری؛ سکینه بابایی

18.

مقایسه اثرهای آنتی‌اکسیدانی آویشن و پونه بر قابلیت جوجه درآوری در بازه‌های زمانی مختلف انبارداری تخم در بلدرچین تخم‌گذار ژاپنی

دوره 19، شماره 3، زمستان 1398، صفحه 42-46
وحید قلی‌پور عباسی؛ حسین ملکی پسند کالمرزی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.