1.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

2.

Effects of Probiotic and Chromium-Methionine on Thyroid Hormones, Total Protein, Zinc, and Weight Gain in Dairy Holstein Calves During the Weaning Period

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 178-187
Sasan Kabirian Moghadam؛ Ali Hajimohammadi؛ Saeed Nazifi؛ Seyed Amin Razavi؛ Abbas Rowshan-Ghasrodashti

3.

Effects of Two Probiotics, Lactobacillus Plantarum and Lactobacillus Bulgaricus on Growth Performance and Intestinal Lactic Acid Bacteria of Cyprinus Carpio

دوره 12، شماره 3، آذر 2018، صفحه 207-218
Mojtaba Alishahi؛ zahra Tulaby Dezfuly؛ Takavar Mohammadian؛ Mehrzad Mesbah

4.

Efficacy of Echinacea purpurea and Protexin on systemic and mucosal immune response to Newcastle Diseases Virus vaccination (VG/GA strain) in commercial turkey poults

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 85-95
Mohammad Hasanzadeh؛ tohid tolouei؛ gholamreza nikbakht؛ hassan Alkaragoly؛ arya Rezaei Far؛ hassan ghahri

5.

Investigation of Probiotic Attributes and Aromatic Components Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Iranian Traditional Yogurts

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 مهر 1403
Nassim Azari؛ Marjan Nouri

6.

Probiotic, Paraprobiotic, and Postbiotic as an Alternative to Antibiotic Therapy for Lactococcosis in Aquaculture

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 287-300
Mehdi Soltani؛ Shafigh Shafiei؛ Seyed Saeid Mirzargar؛ Sepideh Asadi

7.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

8.

اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی

9.

اثرات سطوح پروبیوتیک بتاپلاس بر عملکرد رشد و خصوصیات ریخت سنجی بافتی ژژنوم بلدرچین های ژاپنی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 47-58
علی کلانتری حصاری؛ محمدرضا اسدی؛ محمد بابائی

10.

اثرات نانو ذرات آهن به همراه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر آنزیم‌های گوارشی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 303-315
سعید ضیایی نژاد؛ ناصر بنی صالح؛ علی آبرومند؛ احمد تقوی مقدم

11.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

12.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

13.

اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 325-341
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

14.

اثر پروبیوتیک باسیلوس کواگولانز DSM 32016 بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، شاخص‌های سلامت، متابولیت‌های خون و سامانه ایمنی در گوساله‌های هلشتاین شیرخوار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آذر 1403
محبوب محمدی؛ سعید زین الدینی؛ احمد زارع شحنه؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی ژندی

15.

اثر پروبیوتیک‌های درون‌زاد جدا شده از ماهی بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 22-30
تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد؛ احسان بدیعی؛ حسین مؤمنی؛ محمدرضا تابنده؛ سیده پروا موسوی خراسانی

16.

اثر تغذیة همزمان پروبیوتیک BioAqua و لسیتین سویا بر عملکرد تولیدمثلی مولدین مادة قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 525-537
فراز پنجوینی؛ غلامرضا رفیعی

17.

اثر تغذیه پروبیوتیک باکتریایی تجاری بر تولید شیر و متابولیت‌های خونی میش‌های مهربان‌‌

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 585-599
شهاب پاینده؛ فرخ کفیل زاده

18.

اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 189-200
میثم پورطاهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری؛ حسن محمدی عمارت

19.

اثر سطوح گوناگون پروبیوتیک کلوستات بر عملکرد و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی در دوره پایانی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 291-300
مهدیه سلطانی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور

20.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

21.

اثر عصاره شیرین بیان، پروبیوتیک، ضد قارچ و بیوچار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 145-157
نسرین رشیدی؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی

22.

اثر مکمل جیره‌ای پودر سیر، پودر زردچوبه، عصاره مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پروبیوتیک تجاری بر عملکرد رشد، مورفولوژی و میکروفلور روده و پاسخ‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 تیر 1403
سمانه بزرگ خو؛ حسن درمانی کوهی

23.

اثر‌ مکمل‌های پروبیوتیکی و پری‌بیوتیکی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 293-304
مسعود دیدارخواه؛ هادی سریر

24.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

25.

بررسی اثرات استفاده از سه نوع پروبیوتیک تجاری در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 3، آبان 1382
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر سید مصطفی پیغمبری؛ دکتر گیتا امام

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب